Sin raskomadao majku, strpao delove tela u frižider i bacio ga u kanal: Policija zatekla jeziv prizor, Marijinu glavu našli u fritezi

29.07.2023

13:44

0

Pored frižidera u kom su bile Marijine ruke i noge istražitelji su nešto kasnije otkrili kontejner za otpad koji je takođe plutao u kanalu

Sin raskomadao majku, strpao delove tela u frižider i bacio ga u kanal: Policija zatekla jeziv prizor, Marijinu glavu našli u fritezi
Marija V. - Copyright Printscreen Facebook

Belgijska policija izvukla je u sredu delove tela iz frižidera koji je plutao u Albertovom kanalu u mestu u blizini Liježa, grada na istoku zemlje.

Ispostavilo se da je u pitanju raskomadano telo Marije V. (74), koja je živela u selu Žmepe-sur-Mjuz. Njen sin Ismael (35) osumnjičen je da ju je ubio.

Pored frižidera u kom su bile Marijine ruke i noge istražitelji su nešto kasnije otkrili kontejner za otpad koji je takođe plutao u kanalu. U kontejneru su pronašli Marijinu glavu, koja je bila sakrivena u fritezi.

Prolaznik je u sredu video frižider kako pluta Albertovim kanalom i pozvao je policiju koja ga je izvukla iz vode da bi došla do jezivog otkrića.

Pored toga, policija je pre izvesnog vremena dobila anonimnu dojavu. Pijani čovek je telefonom rekao da mu se neko poverio da su mu ubili majku, raskomadali je i stavili u frižider.

Ismael je uhapšen u četvrtak u hotelu u blizini briselskog aerodroma pod sumnjom za ubistvo. U njegovom prtljagu nađena je avionska karta za Južnu Koreju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike