Muškarac preskočio sigurnosnu ogradu kanjona, pa zamalo upao u provaliju: Izgubio ravnotežu i počeo da klizi ka ivici (VIDEO)

30.06.2023

23:15

0

Snimak od sedam sekundi koji je sada isprepadao korisnike Redita prvobitno je objavljen u avgustu 2022.

Muškarac preskočio sigurnosnu ogradu kanjona, pa zamalo upao u provaliju: Izgubio ravnotežu i počeo da klizi ka ivici (VIDEO)
Copyright Printscreen Reddit/EvaRaw666

Muškarac koji je hteo da se našali u Nacionalnom parku Brajsov kanjon u Juti zamalo je stradao kada je preskočio sigurnosnu ogradu, izgubio ravnotežu i za dlaku izbegao da upadne u provaliju.

U snimku koji se pojavio na Reditu vidi se muškarac u svetlozelenoj košulji koji veoma brzo pretrčava put do ograde, koju zatim preskače.

Prvo se dočekuje na obe noge, ali onda gubi ravnotežu i počinje da klizi ka ivici litice, da bi se zaustavio pred samom provalijom.

Žena koja drži kameru čuje se u tom trenutku kako vrišti.

Snimak od sedam sekundi koji je sada isprepadao korisnike Redita prvobitno je objavljen u avgustu 2022, a portparol Parka je tada rekao da niko nije povređen tokom akrobacije.

Video je nastao u amfiteatru Brajsovog kanjona, koji se nalazi na visoravni Kolorado, dok ej kanjon u koji je šaljivdžije mogao da upadne dubok 240 metara, prema zvaničnom sajtu Parka.

Brajsov kanjon je označen kao 42. najopasniji nacionalni park u Sjedinjenim Američkim Državama, prema "Outforia", onlajn resursu za entuzijaste na otvorenom, ali se u njemu u proseku zabeleži manje od jednog pada godišnje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike