Tramp nakon suda posetio kubanski restoran: Fanovi mu otpevali rođendansku pesmu, a on ih častio... (VIDEO)

14.06.2023

06:53

0

Ovo je drugi put za dva meseca da je Tramp optužen za krivična dela

Tramp nakon suda posetio kubanski restoran: Fanovi mu otpevali rođendansku pesmu, a on ih častio... (VIDEO)
Donald Tramp - Copyright AP Photo/Mary Altaffer

Bivši američki predsednik Donald Tramp se, nakon saslušanja po optužnici za zadržavanje poverljivih dokumenata, pojavio u kubanskom restoranu u Majamiju.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako Tramp pozdravlja pristalice u restoranu "Versaj" u Maloj Havani, piše Dejli mejl.

 

 

Njemu su okupljeni otpevali rođendansku pesmu, pošto danas slavi 77. rođendan, nakon čega je bivši predsednik naručio hranu za sve.

Izjasnio se da nije kriv po 37 tačaka optužnice

Bivši predsednik SAD se prethodno izjasnio da nije kriv po optužnici u 37 tačaka za zloupotrebu poverljivih dokumenata.

 

 

U njegovo ime se izjasnio advokat Tod Blanš koji je izjavio: "Svakako se izjašnjavamo da nismo krivi", prenosi CNN. Trampu je dozvoljeno da napusti sudnicu bez posebnih uslova. Prema pisanju američkih medija, ceo postupak je trajao nekoliko minuta. Trampov saradnik Volt Naut se takođe izjasnio da nije kriv po optužnici za opstruisanje vladinih napora da preuzme dokumenta.

Optužbe protiv Trampa rezultat su istrage koja je započeta nakon što je bivši predsednik SAD navodno sprečavao Nacionalni arhiv da preuzme dokumenta koja su odneta iz Bele kuće i prebačena na njegovo imanje Mar-a-Largo, na Floridi.

Ovo je drugi put za dva meseca da je Tramp optužen za krivična dela. Protiv bivšeg predsednika je u Njujorku podignuta optužnica u vezi sa isplaćivanjem novca jednoj porno glumici, tokom predsedničke kampanje 2016. godine, kako bi ćutala o navodnoj aferi. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike