Snimak iz drugog ugla pokazuje sav užas napada u Francuskoj: Muškarac zariva nož nasumično u decu u parku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

08.06.2023

19:49

0

Napao je najmanje sedmoro ljudi, prvenstveno decu, među kojima je bilo i mališana u kolicima, a uglavnom starosti do tri godine

Snimak iz drugog ugla pokazuje sav užas napada u Francuskoj: Muškarac zariva nož nasumično u decu u parku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Copyright Printscreen

Snimak iz drugog ugla pokazuje sav užas napada u Francuskoj, kada je sirijski azilant sa nožem u rukama utrčao u park i nasumično počeo da bode decu i odrasle.

Napao je najmanje sedmoro ljudi, prvenstveno decu, među kojima je bilo i mališana u kolicima, a uglavnom starosti do tri godine, a napadao je isključivo decu bele puti.

Novi snimak koji se pojavio pokazuje krvavi pir iz novog ugla i prikazuje sav užas ovog napada - držeći nož u ruci on je utrčao među mališane koji su bila na jutarnjem izletu sa vaspitačicama i otpočeo masakr.

U jednom trenutku pred njega je istrčala jedna od vaspitačica koja pokušava da ga savlada i snagom svog tea spreči da dalje povređuje decu.

Na putu mu se našla i žena koja je svoje dete vozila u kolicima i pokušavala da pobegne od pomahnitalog napadača.

Međutim, on ju je sustigao i napao.

Prema svedočenju ljudi koji su se zadesili u parku i blizini, dečiju graju ubrzo je zamenio plač, vriska i opšti haos.

Muškarac, maskiran tamnim naočarama i plavim šalom oko glave nastavio je da maše nožem i uzvikuje "u ime Isusa Hrista". Posle dece, napao je muškarca sa ruskakom koji je pokušao da mu priđe. 

Troje ranjenih kritično

Dvoje dece i jedan starac su u životnoj opasnosti nakon što je sirijski azilant Abdalmasih H. napao nožem decu koja su bila na jutarnjoj ekskurziji sa svojim vaspitačicama iz vrtića u parku pored jezera u Ansiju. 

Njega su zaustavila dva policajca koja su se vraćala kući sa posla, izjavio je Žeral Darmanin, ministar unutrašnjih poslova i dodao da je upucan tri puta i prebačen u bolnicu u teškom stanju.

Prema izvorima "Figara", napadač je rođen 1991. godine, a u pitanju je azilant iz Sirije, Abdalmasih H, bez policijskog dosijea.

Od 2013. je živeo u Švedskoj gde je dobio status izbeglice, a onda je odlučio da dođe u Francusku.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike