Muškarac spasao devojčice iz zapaljenog automobila: One su vrištale, roditelji su vrištali, moja žena je vrištala - bilo je strašno! (VIDEO)

27.05.2023

14:16

0

roditelji dvoje mališana iskočili sa prednjeg sedišta, ali kada su zatvorili vrata za sobom, vozilo se momentalno zaključalo

Muškarac spasao devojčice iz zapaljenog automobila: One su vrištale, roditelji su vrištali, moja žena je vrištala - bilo je strašno! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Muškarac iz Arizone spasao je dve male devojčice sa zadnjeg sedišta zapaljenog vozila pored autoputa nekoliko trenutaka pre nego što je ono eksplodiralo.

Sem Hajler (30) rekao je za Foks njuz da je sa suprugom putovao za vikend povodom Dana sećanja na udaljenom autoputu u okrugu Navaho kada se zapalio motor u automobilu ispred njih.

Oba automobila su se zaustavila i Hajler je rekao da su roditelji dvoje mališana iskočili sa prednjeg sedišta, ali kada su zatvorili vrata za sobom, auto se momentalno zaključao i nisu uspeli da izvuku decu sa zadnjeg sedišta.

- Roditelji su počeli da vrište i udaraju rukama u prozore na oba zadnja stakla - rekao je Hajler, dodajući da time ništa nisu postizali.

- Imali su još oko 20 sekundi dok se vatra ne proširi sa bloka motora na kabinu. Devojčice su vrištale, roditelji su vrištali, moja žena je vrištala - bilo je strašno - prisetio se on.

Hajler je, shvativši da je potrebno brzo reagovati, podigao kamen sa ivice puta i bacio ga na prednji prozor, razbivši staklo kako bi vrata mogla da se otvore iznutra.

- Otac dece je sledio njihov primer, ali je u panici pokušao da baci kamenje na zadnje prozore gde bi devojčice bile prekrivene staklom i kamenom. Plamen je već tada potpuno prekrio haubu, a dvogodišnjakinja i trogodišnjakinja su vrište - rekla je Hajlerova supruga Melisa.

Kada su se vrata otvorila, Hajler je skinuo pojas devojčicama i pomogao roditeljima da ih izvuku iz automobila. Svi su se povukli u Hejlerov automobil, koji je bio na oko desetak metara dalje.

- Kada je vatra stigla do rezervoara za gorivo, došlo je do eksplozije - priseća se Hejler.

Dramatični snimak nakon eksplozije prikazuje vozilo kako gori na putu, potpuno zahvaćeno plamenom, a prema poslednjim informacijama, niko od učesnika incidenta nije povređen.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike