Ubio svoju porodicu jer je mislio da su kanibali i da će ga pojesti! Bizaran zločin u Teksasu

26.05.2023

23:30

0

Autor: M.M.

Nakon ubistva, on se zabarikadirao na imanju, a policajci su morali da pošalju pregovarača da ga nagovori da se preda policiji

Ubio svoju porodicu jer je mislio da su kanibali i da će ga pojesti! Bizaran zločin u Teksasu
Cezar Olade - Copyright Bi-State Detention Center via AP

Cezar Olalde (18) iz Teksasa optužen je da je ubio svoje roditelje, sestru i brata jer je mislio da su kanibali i da planiraju da ga pojedu.

On je, navodno, iz vatrenog oružja upucao članove porodice, a zatim odvukao njihova tela u kupatilo u njihovoj kući u Nešu u Teksasu.

Nakon toga, on se zabarikadirao na imanju, a policajci su morali da pošalju pregovarača da ga nagovori da se preda policiji.

Zločin je prijavio Džozef Flider, kolega ubijene sestre Lisbet, koji je svratio do njihove kuće da proveri da li je sve u redu pošto se nije pojavila na poslu.

Flider je rekao policiji da kada su on i njegova supruga otišli ​​u dom porodice Olalde, niko nije otvarao vrata, te da je na lice mesta stigao još jedan član ove porodice, Dijana, Cezarova starija sestra.

Pixabay/ArtisticOperations
 

Nakon toga, odlučili su da nasilno uđu u kuću kako bi proverili da li je sve u redu. Tada su zatekli razjarenog Cezara koji je mahao vatrenim oružjem. Nakon što je izveo svoju ženu iz kuće, Flider tvrdi da je Cezar govorio da je "ubio svoju porodicu jer su bili kanibali i planirali su da ga pojedu".

Filder, koji je praktično postao svedok, naveo je da je Cezar nekoliko puta uperio vatreno oružje u njega, a onda i nož.

Džozef Flider je uspeo da pobegne pre nego što je Olalde priveden nakon što su policajci stigli na lice mesta i opkolili kuću.

Vlasti su saopštile da su sve žrtve pronašli u kupatilu i da je svaka bila upucana.

Istražitelji su rekli da je izgledalo kao da su žrtve upucane u drugim prostorijama kuće, a onda odvučene u kupatilo. Policija je opisala da je svuda bilo tragova od "prskanja krvi i više čaura na podu".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike