Bivši policajac namamio tinejdžerku preko interneta, pa pobio njenu porodicu (VIDEO)

29.11.2022

11:27

0

Autor: N. Pavlović

Edvards se pretvarao da je neko drugi, a kada se odvezao do tinejdžerkine kuće, počinio je krvavi zločin

Bivši policajac namamio tinejdžerku preko interneta, pa pobio njenu porodicu (VIDEO)
Edvards se na internetu predstavljao kao neko drugi - Copyright Riverside Police Department via AP/Youtube CBS Los Angeles

Bivši policajac iz Virdžinije, Ostin Li Edvards (28), osumnjičen je da je u Riversajdu ubio porodicu tinejdžerke koju je upoznao preko interneta.

Žrtve su identifikovane kao Mark Vinek (69), Šeri Vinek (55) i Bruk Vinek (38).

Kada je pokušao da pobegne, policija ga je ubila.

Kako se navodi, Edvards je devojku upoznao onlajn putem, ali se koristio tzv. ketfiingom, odnosno, pretvarao se da je neko drugi.

Tragedija se dogodila u petak kada je policija Riversajda otišla da proveri da li je sve u redu sa jednom devojkom jer je prijavljeno da je uznemirena ušla u crveni automobil sa muškarcem. U isto vreme, primljena je dojava o požaru u istom naselju.

Vatrogasci su u obližnjoj kući pronašli tri tela kako leže na ulazu objekta u plamenu. Utvrđeno je da su ubijeni i da je devojka živela sa njima.

Edvards je preko interneta započeo vezu sa tinejdžerkom i tako je saznao njene privatne podatke. Potom je iz Virdžinije došao u Riversajd gde se parkirao na komšijskom prilazu, a onda je pešice došao do njene kuće. Ubio je njenu majku, baku i deku pre nego što je devojku strpao u kola i odvezao se.

Riverside Police Department via AP
Osumnjičeni Edvards

Nekoliko sati nakon pronalaska žrtava, Edvards je uočen kako se sa tinejdžerkom vozi okrugom San Bernandino. Sa policajcima je razmenio vatru pre nego što su uspeli da ga likvidiraju.

Tinejdžerka nije zadobila nikakve povrede, a trenutno se nalazi pod policijskom zaštitom.

Kako se navodi, Edvards je dao otkaz u oktobru.

- Policijska zajednica je šokirana i tužna da je takva zla i izopačena osoba mogla da se uvuče u službu, krijući svoj pravi identitet kompjuterskog predatora i ubice. Molimo se i mislimo na porodicu Vinek, njihove prijatelje, policajce i sve koji su bili pogođeni ovim gnusnim zločinom - rekao je šerif okruga Vašington Blejk Andis.

Za sada nije precizirano na koji način su Vinekovi ubijeni.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike