Ribar ugledao džip u jezeru, pa alarmirao policiju: Dok su pokušavali da ga izvade iz vode, zatekli su nestalu ženu! (FOTO)

12.04.2023

11:02

0

Nakon spasavanja prevezena je u bolnicu, a nejno trenutno stanje nije poznato

Ribar ugledao džip u jezeru, pa alarmirao policiju: Dok su pokušavali da ga izvade iz vode, zatekli su nestalu ženu! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Marion County Sheriff Office

Nestala žena pronađena je živa u džipu koji je uočen u teksaškom jezeru i koji je zamalo potonuo, saopštila je policija.

Crni džip otkriven je u petak u Jezeru borova u istočnom delu države, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa okruga Marion.

Jedan ribar je na južnoj strani jezera primetio je vozilo oko 10 metara udaljeno od rampe za čamce tamošnjeg kampa, prema saopštenju od petka.

Žena, koju je policijska uprava Longvju Teksasa označila kao nestalu osobu, nalazila se u potopljenom vozilu, saopšteno je.

Nestala žena, koja nije javno identifikovana, otkrivena je dok su ekipe pokušavale da uklone džip iz vode kada su primetili da se unutra nešto kreće, saopštila je šerifova kancelarija.

 

 

Žena je bila nestala dva dana, pišu američki mediji.

Fotografije sa mesta događaja, koje je podelila šerifova kancelarija, pokazuju da je džip skoro potpuno prekriven vodom.

Samo mali deo njegovog krova ostao je iznad površine jezera do trenutka kada su policajci reagovali u petak ujutro.

Žena je nakon spasavanja prevezena u bolnicu, a njeno trenutno stanje nije poznato.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike