Školske drugarice se redovno zabavljale sa Luiz (12) na TikToku, a onda su je brutalno ubile (VIDEO)

21.03.2023

10:20

2

Autor: N.P.

Slučaj je šokirao Nemačku, a dve devojčice od 12 i 13 godina, sa kojima je žrtva išla u školu, priznale su zločin

Školske drugarice se redovno zabavljale sa Luiz (12) na TikToku, a onda su je brutalno ubile (VIDEO)
Luiz (desno) je išla u isti razred sa devojčicom koja ju je ubila - Copyright Printscreen/Dejli mejl

Devojčica Luiz F. (12) iz Nemačke snimila je nekoliko klipova na TikToku sa školskim drugaricama koje su je ubile nakon razmirica.

Podsetimo, Luiz je izbodena 12 puta turpijom za nokte, a telo joj je pronađeno u šumovitom području nadomak grada Frojdeberga.

Slučaj je šokirao Nemačku, a dve devojčice od 12 i 13 godina, sa kojima je žrtva išla u školu, priznale su zločin.

Kruži nekoliko teorija o mogućem motivu, a sumnja se da je svemu prethodila svađa zbog jednog dečka ili zbog prethodnog ismevanja i sličnih rasprava.

Jedan od snimaka pokazuje Luiz sa devojčicom koja ju je na kraju ubila, a nastao je tokom lokdauna jer su obe nosile maske na licu zbog koronavirusa.

Kako se navodi, sve tri su pohađale isti razred i činilo se da su najbolje drugarice.

Luizin nestanak je prijavljen 11. marta, a njena drugarica iz snimka je iste večeri na TikToku postavila klip u kome igra. Narednog dana je pronađeno telo žrtve.

Obe osumnjičene devojčice potiču iz porodica srednje klase, kako su preneli lokalni mediji. Otac jedne od njih radi u banci, a žive u velikoj kući u kojoj je Luiz boravila pre nego što je ubijena.

- Svi smo šokirani. Sve su one samo deca. Ko zna šta ih je zaposelo da urade tako nešto, da izbodu nekoga 30 puta - rekao je vlasnik jednog kafića iz Frojdeberga.

Druga osumnjičena devojčica (13) živi nešto dalje sa roditeljima. Njen otac vatrogasac je takođe učestvovao u potrazi za Luiz kada je prijavljen nestanak.

Pošto su maloletne, ubice se neće odgovarati pred sudom, ali postoji mogućnost da će završiti u nekoj ustanovi zatvorenog tipa ili na psihijatrijskom odeljenju. Takođe, sud može naložiti da porodici žrtve isplaćuju komenzaciju čim počnu da rade, a ta naredba može biti na snazi 30 godina.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike