Ovo je muž osumnjičen da je gnusno ubio manekenku: Glava joj nađena u loncu! Otkriveni novi detalji slučaja (VIDEO)

27.02.2023

13:51

0

Autor: N. Pavlović

Svima je odbijena kaucija, a tek treba da se izjasne o krivici

Ovo je muž osumnjičen da je gnusno ubio manekenku: Glava joj nađena u loncu! Otkriveni novi detalji slučaja (VIDEO)
Copyright Profimedia; Youtube/香港01

Četvoro članova iste porodice je optuženo za gnusno ubistvo manekenke iz Hongkonga, Ebi Čoj, čiji su delovi tela pronađeni u frižideru, a glava u loncu.

Optužnice su podignute protiv Čojinog bivšeg muža, Aleksa Kvonga (28), njegovog brata Entonija (31) i njihovog oca Kvong Kaua (65). Kvongova majka Dženi Li (63) je optužena da je ometala istragu.

Svima je odbijena kaucija, a tek treba da se izjasne o krivici pred sudom u Kovlunu.

Istražitelji su tokom vikenda u kući otkrili lobanju, nekoliko rebara i kosu u velikom loncu, a noge su pronađene u frižideru. Torzo i ruke nisu još pronađeni.

Istraga je započeta prošle srede kada je prijavljen nestanak Ebi Čoj (28). Delovi tela su pronađeni dva dana kasnije u kući u distriktu Tai Po, kao i mašine i testere za sečenje mesa.

Profimedia
Ebi Čoj

Aleks Kvong je uhapšen u subotu u luci gde se spremao, kako se sumnja, da pobegne gliserom. Prethodno su uhapšeni njegovi roditelji i brat.

Kvong je u trenutku hapšenja kod sebe imao 500.000 juana u kešu (oko 68.000 evra) i nekoliko satova vrednih oko 4 miliona juana.

Potom se požalio da mu nije dobro, pa je zatražio lekarsku pomoć posle čega je prebačen u bolnicu. Policija ga je u bolnicu prevezla sa crnom kapuljačom preko glave.

Ebi Čoj je bila manekenka i influenserka sa više od 100.000 pratilca na Instagramu, a nedavno se pojavila na naslovnici luksuznog magazina "L’Officiel Monaco", a prisustvovala je i Nedelji mode u Parizu.

Veruje se da je zločinu prethodila velika svađa oko novca.

Profimedia
 

Lokalni mediji su preneli da se Čoj i posle razvoda od Kvonga brinula o njegovoj porodici. Navodno, uredila je da žive u luksuznoj kući, a njegov brat joj je bio i lični vozač.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike