Manekenka pronađena raskomadana u svekrovoj kući: Delovi tela kuvani i smešteni u frižider, glava i ruke nisu pronađeni

25.02.2023

08:56

0

Policija je u četvrtak započela potragu za njom

Manekenka pronađena raskomadana u svekrovoj kući: Delovi tela kuvani i smešteni u frižider, glava i ruke nisu pronađeni
Ilustracija - Copyright Pixabay

Bivši suprug mlade manekenke uhapšen je nakon što je njeno telo pronađeno brutalno raskomadano, navodi se u izveštajima.

Smatra se da policajci sumnjaju da je bivši svekar Ebi Čoj organizovao užasno ubistvo nakon što su delovi njenog tela ostavljeni u frižideru u iznajmljenoj kući u Hongkongu.

Ebi (28) je bila manekenka u usponu koja je ovog meseca krasila naslovnicu časopisa u Monaku.

Policija je delove manekenkinog tela otkrila u kući u selu Lung Mei, mestu pored plaže, pola sata vožnje od centra grada.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuču koju je iznajmio njen bivši svekar, policajci su otkrili dve noge u frižideru, kao i žrtvinu ličnu kartu, kreditne kartice i druge stvari, rekao je policijski nadzornik Alan Čung.

Ljudsko tkivo pronađeno je u loncima sa supom, dok glava, trup i ruke žrtve nisu bili na licu mesta.

Profimedia
 

Nakon potrage širom grada, pretpostavlja se da su policajci uhapsili Ebinog bivšeg muža, a privedeni su i njegovi roditelji i brat, prenosi "Saut Čajna Morning Post".

Izvor je agenciji rekao da je njen bivši muž (28) priveden na obali u Tung Čungu u subotu, gde je možda čekao gliser kojim bi pobegao.

Neimenovani izvor je takođe tvrdio da se veruje da je Ebin bivši tast, policajac, bio organizator ubistva - koje je policija opisala kao "smišljeno" i "dobro planirano".

Naveo je i da vlasti veruju da je mlada žena imala finansijske sporove sa bivšim mužem i njegovom porodicom u ukupnom iznosu od 100 miliona hongkonških dolara (12,7 miliona američkih dolara).

On je dodao da su "neki ljudi" navodno bili nezadovoljni načinom na koji Ebi rukuje svojom imovinom.

Profimedia
 

- Policija je takođe otkrila da su hladnokrvne ubice pažljivo uredile stan. U stanu su pronađeni alati koji se koriste za rasparčavanje ljudskih tela, uključujući mašine za mlevenje mesa, motorne testere, duge kabanice, rukavice i maske - ispričao je izvor, dodajući da je kuća nedavno iznajmljena i da je bila nenameštena.

Izvori kažu da je manekenka, koja se ovog meseca pojavila na naslovnoj strani modnog magazina "L'Officiel Monako", poslednji put viđena živa u utorak u Taj Pou tokom kratke vožnje od kuće u kojoj su pronađeni njeni ostaci.

Policija je u četvrtak započela potragu za njom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike