Teška saobraćajna nesreća u Rumuniji: Autobus pun grčkih državljana udario u stub - poginula jedna osoba, povređena 22 putnika (FOTO/VIDEO)

23.12.2022

15:20

0

Autor: 24sedam

Nesreća se dogodila oko 13.30 po lokalnom vremenu, a ministarstvo zdravlja iznelo je detalje ovog nemilog događaja

Teška saobraćajna nesreća u Rumuniji: Autobus pun grčkih državljana udario u stub - poginula jedna osoba, povređena 22 putnika (FOTO/VIDEO)
saobraćajna nesreća u Rumuniji - Copyright Tanjug/AP Photo/Vadim Ghirda

U Bulevaru Uniria, u centru Bukurešta, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je vozač autobusa hteo da prođe kroz prelaz i udario u graničnik.

Tom prilikom, jedna osoba je poginula, dok je 21 povređena.

Nesreća se dogodila oko 13.30 po lokalnom vremenu, a ministarstvo zdravlja iznelo je detalje ovog nemilog događaja.

- Nažalost, to je bila prilično teška nesreća. Mobilisane su snage Hitne pomoći, ŠMURD, policije, Žandarmerije. U ovom trenutku u četiri bolnice prevezene su 22 osobe. Nažalost, pacijent koji je bio u srčanom zastoju je reanimiran, ali je proglašen mrtvim. Imamo još jednog intubiranog pacijenta, takođe u Floreaski, koji je u kritičnom stanju“ , kaže šef DSU Raed Arafat.

Poginuli muškarac je starosti između 40 i 50 godina i on je preminuo na putu do bolnice. Intubirana osoba je žena od oko 30 godina. Putnici u autobusu su grčki državljani.

Na mestu nesreće intervenisalo je 10 ekipa Hitne pomoći, koji su prevezle povređene u bolnice. pričinjena je i veća materijalna šteta.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike