Milan (25) koji je poginuo u Futogu će danas biti sahranjen: Izgubio kontrolu nad "mercedesom", pa se zakucao u traktorsku prikolicu

19.12.2022

09:47

0

Autor: 24sedam

Nesreća se dogodila u subotu u 4.30 sati

Milan (25) koji je poginuo u Futogu će danas biti sahranjen: Izgubio kontrolu nad "mercedesom", pa se zakucao u traktorsku prikolicu
Milan Aleksić poginuo u stravičnoj nesreći u Futogu - Copyright printscreen/instagram/192_rs /Facebook

Milan Aleksić (25) iz Futoga, koji je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru u tom mestu, kada se automobilom zakucao u traktorsku prikolicu, biće danas sahranjen.

Mladić će biti sahranjen danas u 15 sati na Centralnom groblju u Futogu.

Oni koji su Milana poznavali opraštaju se od njega na društvenim mrežama emotivnim porukama, kao i zajedničkim fotografijama. 

- Zbogom dragi druže. Počivaj u carstvu nebeskom,neka te anđeli čuvaju - piše u jednoj objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, nesreća u kojoj je Milan poginuo a njegov godinu dana stariji drug Aleksandar K., koji je bio na mestu suvozača, teško povređen, dogodila se u subotu oko 4.30 sati u Ulici Rada Kondića kod broja 146 u Futogu.

Prema dosadašnjim informacijama, "mercedes" kojim je upravljao Milan, kretao se iz pravca Novog Sada, a pretpostavlja se da je zbog mokrog kolovoza usled kiše koja je padala, izgubio kontrolu nad vozilom, i  najpre udario u reklamnu tablu, a zatim, prednjim delom automobila u traktorsku prikolicu sa kupusom, koja je bila parkirana van kolovoza.

Ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće, ali na žalost, mogli su samo da konstatuju smrt dvadesetčetvorogodišnjaka, dok je njegov drug sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

Inače, udes se dogodio u Ulici Rade Kondića nedaleko od mesta gde je prošle godine nastradao Aleksandrov brat Milivoj (26) takođe u saobraćajnoj nesreći kada je kvadom podleteo pod automobil.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike