Kad te hoće, hoće te! Baka u igri na sreću dobila 100.000 dolara, istog dana uplatila još jedan tiket i osvojila 300.000 dolara!

31.10.2022

23:52

0

Autor: 24sedam

Sedamdesetogodišnjakinja iz savezne države Delaver koja je htela da ostane anonimna, saznala je da je osvojila 100.000 dolara nakon što je kupila dve "greb-greb" karitce na benzinskoj stanici

Kad te hoće, hoće te! Baka u igri na sreću dobila 100.000 dolara, istog dana uplatila još jedan tiket i osvojila 300.000 dolara!
Greb greb srećka - Copyright Profimedia

Bankovni račun jedne Amerikanke (70) postao je bogatiji nakon što je u jednom danu osvojila čak dve nagrade na lotou

Sedamdesetogodišnjakinja iz savezne države Delaver koja je htela da ostane anonimna, saznala je da je osvojila 100.000 dolara nakon što je kupila dve "greb-greb" karitce na benzinskoj stanici, piše Delaware Lottery. 

Dva dana nakon toga, otišla je u središte lutrije kako bi pokupila svoju nagradu. Kako su rekli iz lutrije, žena je odlučila da proslavi dobitak pa je kupila tri ''Serious Money'' srećke na benzinskoj pumpi u Doveru kada je shvatila da je osvojila još jednu pozamašnu svotu.

- Prva osoba kojoj sam rekla da sam osvojila 100.00 dolara bila je moja najbolja prijateljica koja je sa mnom išla da pokupi nagradu - rekla je dobitnica radnicima lutrije.

- Kada sam istog dana ogrebala još jednu dobitnu srećku i osvojila 300.000 dolara, sedile smo u neverici. Bilo je to totalno ludilo - objasnila je.

Potom su ponovo otišle do središta lutrije kako bi podigla svoju nagradu i tako je u jednom danu zaradila vrtoglavih 400.000 dolara. Novac planira da čuva za penziju.

- Jako je lepo videti da naši igrači kući nose nagrade. Instant Games nastavlja da uveseljava igrače u državi - rekla je direktorka Delaware Lotteryja, Helen Kilej u saopštenju.

Ranije ove godine sreće je imao i jedan muškarac kada je u razmaku od nedelju dana takođee dobio na lutriji dva puta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike