Napadač na Pola Pelosija seksualno zlostavljao sopstvenu decu: Pastorka ispričala sve i otkrila šta je preživela sa njim

30.10.2022

06:05

0

Iznenadila se kad je čula da je on odgovoran za povrede koje je zadobio suprug predsedavajuće Predstavničkog doma američkog Kongresa

Napadač na Pola Pelosija seksualno zlostavljao sopstvenu decu: Pastorka ispričala sve i otkrila šta je preživela sa njim
Dejvid Depejp i Nensi i Pol Pelosi - Copyright Profimedia

Čovek optužen da je čekićem napao Pola Pelosija seksualno je zlostavljao svoje sinove i pastorku u detinjstvu, tvrdi jedna od navodnih žrtava u onlajn objavama.

Dejvid Depejp (42) bio je „opčinjen mrakom“, navela je Inti Gonzales (20) na Fejsbuku i u okviru objave na blogu.

Depejp je navodno upao u kuću predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi u San Francisku rano u petak i napao njenog 82-godišnjeg supružnika čekićem dok je uzvikivao: „Gde je Nensi?“

- Ovaj napad na muža Nensi Pelosi bio je šok za mene, iako ne mnogo s obzirom na ekstremno zlostavljanja koje smo trpeli ja i moja braća - napisala je Gonzalesova.

Ona je opisala Depejpa kao nekoga ko se „istinski trudio da bude dobra osoba“, ali je dodala da je „čudovište u njemu uvek bilo previše jako da biste bili bezbedni u njegoveoj blizini“.

Rekla je da je njena mama upoznala Depejpa, koga opisuje kao svog "oca", na Mauiju dok je bila trudna sa njom. Par se preselio u oblast zaliva ubrzo nakon što je Gonzales rođen.

AP Photo/Eric Risberg
Dejvid Depejp

Rastali su se 2014. kada je Gonzales imala 13 godina, a njena majka je, kako tvrdi, „izbacila Davida zbog njegovog toksičnog ponašanja“.

Šest meseci kasnije njen brat Nebosvod počeo je da se seća da je njihov otac „fizički i seksualno zlostavljao mene i moju braću, što je počelo kada smo bili veoma mladi i nastavilo se do 2008. godine, kada je imala 7 godina“, priseća se ona.

Iako je njihova majka prijavila policiji Depejpa, optužujući ga za zlostavljanje, „slučaj nije vođen kako treba, tako da ništa nije urađeno po tom pitanju“, napisala je Gonzalesova.

Tvrdila je da su ona i njen mlađi brat Danijel takođe „počeli da se prisećaju njegovog zlostavljanja“.

Printscreen Facebook/Inti Gonzalez
Inti Gonzales

Uprkos njihovoj problematičnoj prošlosti, Gonzalesova je rekla da i dalje voli Depejpa i nazvala ga je „tihim“ čovekom koji „nikada nije bio nasilan, vikao ili čak psovao“.

- Jedva da se otvorio o sebi ili svojoj prošlosti, ali bilo je očigledno da je odrastao u paklu i da mi nismo znali šta je najgore što je prošao - napisala je ona.

Gonzalesova je rekala da je Depejp redovno vodio nju i njenu braću i sestre na plaže i u parkove kada su bili mali i da je jednom u parku rekao da mu je žao „za sve što je uradio“.

Dodala je da nije videla Depejpa od svoje 13. godine, ali da ga je kontaktirala pre oko 4 meseca. Ona je istakla da se razgovor završio kada je on odbio da prizna zlostavljanje.

AP Photo/Eric Risberg
Dejvid Depejp

Depejp će posle napada na Pola Pelosija biti optužen za pokušaj ubistva, napad smrtonosnim oružjem, zlostavljanje starijih osoba, provalu i "nekoliko drugih krivičnih dela", saopštila je policija.

Portparol Nensi Pelosi rekao je da se očekuje da će se njen muž oporaviti.

Nensi Pelosi (82) je bila u Vašingtonu u trenutku napada, potvrdila je američka policija Kapitola u saopštenju. Agencija pomaže policiji San Franciska u istrazi, kao i FBI.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike