Dve osobe se bore za život posle napada u Milanu! Otkriveni detalji o napadaču

28.10.2022

11:43

0

Napadač je, kako pišu mediji, imao psihičkih problema i 18. oktobra je bio hospitaliziran nakon što je sam sebe udario u glavu.

Dve osobe se bore za život posle napada u Milanu! Otkriveni detalji o napadaču
Tan2022-10-27_213157259_0 - Copyright Tanjug/LaPresse via AP

U gradu Asago, koji se nalazi nedaleko od Milana sinoć je izbodeno petoro ljudi, među kojima je i španski fudbaler Pablo Mari.

Italijanski mediji javljaju da je u napadu ubijen 47-godišnji blagajnik iz Bolivije. Teško su povređena dva muškarca, 40-godišnjak i 72-godišnjak. Napadač je, kako pišu mediji, imao psihičkih problema i 18. oktobra je bio hospitalizovan nakon što je sam sebe udario u glavu.

 

Podsetimo, napad se dogodio sinoć u tržnom centru. Jedna osoba je ubijena, a radi se o osobi zaposlenoj u tom centru. Dve osobe su teško povređene. Napadač (46) je nasumično izbo ljude, nakon čega je uhapšen.

 

Policija je rekla da se ne radi o terorističkom napadu i da je napadač mentalno bolestan. Na licu mesta bili su policija i više vozila Hitne pomoći.

Kako navode karabinjeri, nakon što je napadač ukrao nož iz supermarketa izbo je petoro kupaca, a razlozi napada su za sada nepoznati.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike