"Nemam šta da izgubim": Ubica devojčice Lole snimljena kako pravi scene u ordinaciji (VIDEO)

27.10.2022

13:02

0

Autor: N. Pavlović

Pojavljuju se detalji iz prošlosti osumnjičene Dabije B.

"Nemam šta da izgubim": Ubica devojčice Lole snimljena kako pravi scene u ordinaciji (VIDEO)
Dabija B. - Copyright Youtube/BFMTV

Dabija B. (24), osumnjičena da je na gnusan način ubila devojčicu Lolu (12) u Parizu, i ranije je imala agresivne epizode, a sada to potvrđuje i snimak nadzornih kamera.

Francuski mediji ranije su preneli da je 2019. godine napala dve medicinske sestre jedne lekarske ordinacije u Parizu.

Danas su objavljeni i snimci tog incidenta, a kako se navodi, Dabija nije želela da plati konsultacije sa lekarom, zbog čega je nastao problem.

- Ukoliko želim da napravim probleme, napraviću ih. Samo mi vratite torbu, videli ste, fina sam - rekla je sestrama.

- Upozorila sam vas, nemam šta da izgubim - zapretila je direktnije u sledećoj rečenici.

Nakon toga je udarila sestre nekoliko puta, a jedna je kasnije morala da odsustvuje sa posla zbog povreda koje je zadobila.

Dabija se potom vratila sa prijateljem koji je platio račun. Kako se ističe, nije želela da plati pregled jer je smatrala da nije dobila adekvatnu negu.

Sestre su navele da nisu podnele krivičnu prijavu, ali da danas žale zbog toga jer bi možda policija obratila pažnju na Dabiju, inače alžirskog porekla.

Twitter/Jessie
Osumnjičena Dabija

Kao što smo već pisali, Alžirka je u Francusku došla 2016. godine legalnim putem, preko studentske vize, međutim, ovog avgusta je utvrđeno da su joj dokumenta istekla, pa je naložena deportacija. Ona je ostala u zemlji i potom je 14. oktobra počinila stravičan zločin.

Devojčicu Lolu je namamila u stan svoje sestre, koja živi u istoj zgradi, gde ju je seksualno zlostavljala, mučila i ubila. Nije pokazala ni trunku kajanja, a stručnjaci treba tek da utvrde da li mentalno sposobna da joj se sudi.

Ukoliko je proglase neuračunljivom, biće smeštena u psihijatrijsku ustanovu, a ukoliko se nađe na sudu, preti joj doživotna kazna. Čitav proces bi trebalo da traje najmanje 18 meseci, preneli su francuski mediji.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike