Svađa zbog ključa razlog gnusnog ubistva devojčice u Parizu? Otkrivaju se novi detalji (VIDEO)

18.10.2022

08:02

0

Autor: N. Pavlović

Lola (12) je pronađena u sanduku, a utvrđeno je da je silovana i mučena

Svađa zbog ključa razlog gnusnog ubistva devojčice u Parizu? Otkrivaju se novi detalji (VIDEO)
Lola ubistvo Pariz - Copyright Facebook/Delphine Daviet Profimedia

Parižani su i dalje u šoku nakon ubistva 12-godišnje devojčice Lole čije je telo u petak pronađeno u sanduku u dvorištu njene zgrade.

Glavna osumnjičena je Dabija B. (24), rodom iz Alžira koja je snimljena kako u zgradu ulazi sa Lolom.

Nakon toga su kamere snimile kako vuče sanduk, a nekoliko prolaznika je zamolila da joj pomognu da ga utovari u kola.

Iako su se pojavile tvrdnje da je devojčica ubijena zbog trgovine organima, policija je odbacila te navode rekavši da je Dabija mentalno nestabilna osoba.

U pritvoru je i muškarac (43) koji je vozio automobil u kome se nalazio sanduk. Dabiju je vozao po Parizu, a potom ju je odvezao do zgrade gde živi njena sestra. Navodno, sestre su se posvađale pre nego što je Dabija ponovo otišla, ali ovoga puta bez sanduka.  Prema određenim izveštajima, njena sestra živi u Lolinoj zgradi.

Noć je provela u jednom stanu u predgrađu kada ju je pronašla policija. 

Osumnjičena je u Francusku legalno ušla 2016. godine uz studentsku boravišnu vizu, a 21. avgusta je uhapšena na aerodromu jer je otkriveno da nema boravišnu dozvolu. Policiji je bila poznata po slučaju porodičnog nasilja, ali nije imala krivični dosije.

Francuski mediji prenose da se Dabija prethodno posvađala i sa Lolinim roditeljima jer su oni upravnici nekoliko zgrada, uključujući u tu u kojoj žive. Navodno, odbili su Dabiji da daju ključ, pa se ispituje osveta kao motiv.

Osumnjičena je navodno rekla da je kobnog dana pomešala Lolu i njenu majku i da je zato devojčicu napala. Zločin je prvobitno priznala, ali onda ga je povukla.

Pretpostavlja se da je devojčicu namamila u stan njene sestre. Vezala ju je, seksualno zlostavljala, i na kraju udavila. Telo je potom spakovala u kofer i iznela iz zgrade, što su videle i komšije.

Podsetimo, jedan beskućnik je pronašao sanduk sa telom devojčice. Ruke i noge su joj bile zavezane, a preko lica je imala traku. Po vratu je imala brojne posekotine, a istražitelji su naveli da je silovana i mučena. Na telu je imala i brojeve 1 i 0, ali nije poznato šta bi oni trebalo da predstavljaju.

Brojni sugrađani su na ulazu Loline zgrade i škole ostavljali poruke i cveće.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike