Loli ubica na grudi utisnuo dva broja: Srpski stručnjaci otkrivaju da li je reč o sektaškom ubistvu ili je delo psihopate ili manijaka!

22.10.2022

16:28

0

Na vratu uočene posekotine napravljene posle smrti, a obdukcija pokazala da je devojčica umrla od gušenja

Loli ubica na grudi utisnuo dva broja: Srpski stručnjaci otkrivaju da li je reč o sektaškom ubistvu ili je delo psihopate ili manijaka!
lola davije Delphine Daviet (1A - Copyright Printscreen/Facebook/Delphine Daviet

Monstruozno ubistvo devojčice Lole Davije (12) u Parizu povezuje se sa sektama. Naime, žrtvi su ruke i noge bile oblepljene trakama i preko usta. Lola je pronađena vezana u plastičnom koferu u blizini svoje kuće sa utisnutim brojevima "1" i "0" na grudima, a zatim ostavljena u dvorištu zgrade na severoistoku francuske prestonice.

Na vratu su uočene posekotine koje su napravljene posle smrti, a obdukcija je pokazala da je devojčica umrla od posledica gušenja. Zbog ovog monstruoznog zločina uhapšena je Dahbija B. koja je optužena za silovanje i ubistvo maloletnice, uključujući i dela mučenja i ekstremnog nasilja. Sumnja se da je ubistvo delo neke sekte.

Dimitrije Pastuović, sektolog rekao je da ne bi mogao sa sigurnošću da tvrdi da je ovaj monstruozni zločin delo sekte. Pastuović kaže da to može da bude delo psihopate, seksualnog manijaka, a može biti i pokušaj nekog rituala sekte.

Isto je rekao i Braca Zdravković, privatni detektiv, dodajući da se tokom svog rada susretao sa sličnim ubistvima, i da su neka od njih bila delo sekte.

- Što se tiče ove devojčice Lole, ja nisam baš siguran da je u pitanju sekta. Tu se sada i politizuje ta priča zato što je ona emigrantkinja iz Alžira - rekao je Zdravković. Prema njegovim rečima, ona nije bila u sekti klasičnih protestanskih organizacija, ali je obožavala Esene.

Printscreen/Facebook/Delphine Daviet
Lola sa majkom

- Hrišćanstvo je proglasilo Abraksasa za palog anđela. Ja sam tražeći značenje ovih brojeva koji su bili napisani na devojčici, došao do objašnjenja da je devojka koja je izvršila ubistvo imala neke psihičke poremećaje.

Nula po simbolici obožavanja Abraksasa znači nevinost i materijalni svet, a jedinica je bog i kosmos, što može da se dovede u vezu sa tim da je ubica prineo žrtvu Abraksasu, da bi on ojačao - kaže Zdravković.

On je dodao da je u pitanju veoma opasna sekta koja se pojavila u periodu od pre desetak godina u Holivudu. Sektolog Pastuović nadovezao se na priču Zdrakovića, rekavši da je Abraksas pandam satani i možemo ga izvući iz raznih mitologija.

Pastuović je još rekao i da su Eseni sekta, koja je asimilovala učenje sv Jovana Krstitelja zajedno sa paganskim kultovima i napravila pseudo-hrišćansku sektu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike