Oglasila se majka koja se opijala dok su joj tragali za nestalim sinom (2): "Ne krijem se, i ne bežim"

25.10.2022

21:34

0

Iako je policija saopštila da smatra da je Leilani Simon (22) jedina osumnjičena za njegov nestanak i smrt, optužnica još uvek nije podignuta.

Oglasila se majka koja se opijala dok su joj tragali za nestalim sinom (2): "Ne krijem se, i ne bežim"
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/ WFAA

Majka nestalog mališana  Kvintona Sajmona (2) iz Džordžije izjavila je da se ne krije od zakona i da želi da njen dečak bude „srećan i živ“ jer su je vlasti proglasile glavnom osumnjičenom za nestanak i smrt njenog sina.

Leilani Simon i njena majka Bili Džo Hauel izjavile su u ponedeljak kroz suze da se nadaju da dete, koje je nestalo od 5. oktobra, nije mrtvo.

- Želimo da iz ovoga izađe nešto sjajno, ali uglavnom želimo da se ne nađe na toj deponiji - rekla je Kvintonova baka. 

- Želimo ga nazad, da ga držimo u naručju. To je ono što želimo.

Vlasti pretražuju deponiju okruga Čatam u potrazi za telom 20-mesečnog deteta.

Majka se nada da je dečak živ

- Samo se nadamo da je on u nečijoj kući i da ga hrane i možda su želeli bebu ili nisu mogli da imaju bebu - rekla je Leilani u ponedeljak. 

- Možda oni misle da su njegovi spasioci, to nam je najveća nada trenutno- rekla je Simon.

Iako je policija saopštila da smatra da je Leilani Simon (22) jedina osumnjičena za njegov nestanak i smrt, optužnica još uvek nije podignuta.

- Ja sam ovde. Bila sam ovde svaki dan. Ne bežim i ne krijem se. I ako se pojavi nešto za šta sam ja kriva, otići ću u  policijsku stanicu. Svaki dan koji prođe sve je manje suza i više besa, jer ne znam šta se dešava. Svaki dan se budite ljuti, nadajući se da ćete dobiti telefonski poziv, a taj telefonski poziv jednostavno ne dolazi -  rekla je  Simon.

Majka i baka deteta uhvaćene kako piju tekilu dok policija traga za detetom

Inače, nekoliko dana nakon nestanka deteta, dok su federalni agenti u utorak pretraživali deponiju smeća u potrazi za ostacima Kvintona Sajmona, njegova majka i baka primećene su kako piju tekilu.

Naime, Leilani Sajmon, majka malog Kvintona i glavna osumnjičeni za njegov nestanak 5. oktobra, primećena je kako pije sa svojom majkom Bili Džo Hauel na ostrvu Tajbi, nedaleko od Savane u Džordžiji, što je izazvalo oštre kritike javnosti.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju širom zemlje sa protestima ispred kuće Leilani Simon. Četiri osobe su uhapšene tokom vikenda jer su blokirale prilaz kući ili su lupale po prozorima i vratima, navodi VTOC.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike