Čovek koji je prevezao ubicu devojčice Lole otkrio nove detalje gnusnog zločina: Čaršav je virio iz kofera, nisu mi dali da mu priđem

20.10.2022

11:52

0

Pričajući za francuske medije, muškarac koji nije znao da je u prtljagu telo ispričao je da je ponašanje njegove putnice bilo šokantno u odnosu na tajnu koju je spakovala u gepek

Čovek koji je prevezao ubicu devojčice Lole otkrio nove detalje gnusnog zločina: Čaršav je virio iz kofera, nisu mi dali da mu priđem
lola davije Delphine Daviet (1A - Copyright Printscreen/Facebook/Delphine Daviet

Novi detalji zločina koji je potresao Francusku pojavljuju se i nedelju dana nakon ubistva devojčice Lole Davije (12), čije telo je pronađeno u koferu u Parizu.

Lola je ubijena 14. oktobra kad se vraćala iz škole. Snimljena je kako ulazi u svoju zgradu, ali do stana u kom ju je čekala majka nije stigla.

Osam sati kasnije njeno telo pronađeno je u ulici nedaleko od zgrade. Nesrećnoj devojčici koja je smeštena u kofer bile su vezane ruke i noge, dok joj je preko usta bila zalepljena traka.

Na vratu je imala posekotine, a na telu su joj pronađeni brojevi 0 i 1, dok ej obdukcija utvrdila da je devojčica seksualno zlostavljana.

Za zlostavljanje, silovanje i ubistvo male Lole osumnjičena je Alžirka Dabia B. (24), koja je privremeno živela u devojčicinoj zgradi, u stanu svoje sestre, ali kako nije imala stalno prebivalište, vodila se kao beskućnica.

Tog petka Dabija je snimljena kako u zgradu ulazi u isto vreme kad i Lola, nakon čega ju je namamila u stan, naterala je da se okupua, vezala je, zlostavljala, silovala i na kraju ugušila.

Printscreen/Facebook/Delphine Daviet
Lola Davije sa majkom

Potom je telo smestila u kofer i pozvala prijatelja koji ju je odvezao u drugi deo grada, gde je pozvan privatni prevoznik koji je prevezao Dabiju do treće lokacije.

Sada je za francuske medije progovorio i vozač koji nije imao ideju da je bio saučesnik u gnusnom zločinu i da je svojim vozilom prevezao kofer sa telom devojčice.

On je ispričao da nije znao šta se nalazi u koferu, kao i da je poziv za vožnju dobio u petak posle 22 časa.

Vozač je za Parizijen rekao da je vožnju naručio prijatelj osumnjičene, koji se sada tereti da je pomagao u skrivanju zločina. Tamo su ga dočekali on i Dabija sa tri kofera, dva manja i jednim većim koji je "ličio na sanduk" iz kog su, kako tvrdi, virili delovi posteljine.

- Pitao sam muškarca da li mu treba pomoć da prenese sanduk u gepek, ali mi je on rekao da ga ne diram i sam je spakovao sav prtljag - rekao je vozač i dodao da se devojka ponašala čudno tokom vožnje.

 

 

- Pitala me je kako mi ide posao, da li ima mušterija. Rekao sam joj da mi ide dobro i pitao sam je čime se ona bavi - ispričao je vozač.

Dabija mu je navodno rekla da radi kao dostavljač pri Uber Eats-u, ali nije želela da mu otkrije kako se razvija posao.

Prema vozačevim rečima, Dabija se ponašala kao dete i tražila je paketić slatkiša koji se često može videti u vozilima kompanije za koju je on radio.

- Šokiran sam ovim neskladom između detinjastih i upornih zahteva i prisustva leša male Lole pozadi u gepeku - rekao je vozač novinaru Parizijena.

Na kraju je odvezao Dabiju nazad do zgrade u kojoj živi. Tada je ona pozvala sestru da joj pomogne sa stvarima, ali je ona odbila da joj izađe u susret.

Sanduk sa Lolinim telom tako je završio u obližnjem dvorištu, a posle samo sat vremena uočio ga je beskućnik koji je pozvao policiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike