Tragičan kraj potrage: Devojka i mladić koji su nestali u ponedeljak pronađeni mrtvi!

20.10.2022

12:10

0

Apeli da se pronađu dvoje mladih širili su se od srede ujutru na društvenim mrežama, a pokrenuli su ih opština Kostermano sul Garda i gradonačelnik Stefano Pasarini

Tragičan kraj potrage: Devojka i mladić koji su nestali u ponedeljak pronađeni mrtvi!
profimedia-0663596845 - Copyright Ilustracija; Profimedia

Tela dvoje mladih koji se vode kao nestali od ponedeljka uveče pronađeni su u smrskanom automobilu na dnu jaruge u blizini grada Afi, u provinciji Verona.

Sofija Manćini (20) i Frančesko D'Aversa (24) poslednji put su viđeni kako ulaze u njegov auto zajedno ispred noćnog kluba.

Stefano Pasarini, gradonačelnik Manćinijevog rodnog grada, Kostermano sul Garda, potvrdio je da su tela mladih pronađena nakon što su putari uočili smrskani automobil.

Apeli da se pronađu dvoje mladih širili su se od srede ujutru na društvenim mrežama, a pokrenuli su ih opština Kostermano sul Garda i gradonačelnik Stefano Pasarini.

Mančini i D'Aversa živeli su u Veroni, a proveli su veče u ponedeljak u klubu Amen, na Toričelu, iz kog su se odvezli belim fijatom 500 sa češkim tablicama.

 

 

„Nakon što su zaustavljeni u Dezenćano del Gardiju, zahvaljujući signal njihovog mobilnog telefona poslednji bilo je poznato da su bili između Kalmazina i Lazizea. Od tog trenutka nije bilo moguće ući u trag nijednom od dva broja“, navodi se u zvaničnim spisima.

Najverovatnije je da je 24-godišnjak pratio mladu ženu kući nakon što su odvezli njenu cimerku do Peskijere, ali od utorka ujutru dva mobilna telefona nisu pokazivala znake života. Zabrinuta porodica prijavila je njihov nestanak, pokrenuvši potragu, koja se nažalost završila lošim vestima.

Još nije poznato kako je došlo do nesreće u kojoj je mladi par stradao.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike