Policajac ispalio kišu metaka na tinejdžera koji je jeo ispred Mekdonaldsa (VIDEO)

09.10.2022

08:36

0

Autor: N. Pavlović

Prekršio je sve moguće procedure

Policajac ispalio kišu metaka na tinejdžera koji je jeo ispred Mekdonaldsa (VIDEO)
tinejdžer-san-antonio - Copyright Youtube/San Antonio Police Department

Policajac iz San Antonija je otpušten nakon što je upucao tinejdžera (17) koji je jeo u svom automobilu na parkingu restorana "Mekdonalds".

Neimenovani policajac, navodno, ima svega sedam meseci radnog iskustva, a dobio je otkaz zbog kršenja "taktike, obuke i procedura".

On je odgovorio na poziv u blizini "Mekdonaldsa" kada je video automobil za koji je verovao da je bio povezan sa jednim prethodnim incidentom, pa je pozvao pojačanje.

Na snimku se može videti da je prišao vozilu i, otvorio vrata i zatražio od vozača da izađe napolje. Vozač, vidno iznenađeni tinejdžer koji je svoj obrok, stavio je ruke na volan, a potom su kola krenula u rikverc.

Međutim, policajac je pucao pet puta, a kamera je pokazala da je nakon toga pucao još pet puta dok je tinejdžer pokušavao da se odveze.

Mladić je pronađen jedan blok dalje sa nekoliko prostrelnih rana. Sa njim se u vozilu nalazila još jedna osoba koja je nepovređena.

Tinejdžer se nalazi u bolnici, a u međuvremenu mu je policija napakovala optužnicu za izbegavanje hapšenja i napad na policajca jer je policajac tvrdio da je udaren vratima automobila.

Ipak, tužioci su saopštili da neće pokretati slučaj.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike