Isplivali snimci: Kamion prošao kontrolu pre nego što se uputio na Krimski most - nekoliko minuta kasnije odjeknula eksplozija (VIDEO)

08.10.2022

10:33

0

Sudeći po snimcima koji se pojavljuju, službenici GIBDD-a su pregledali kamion, ali nisu videli ništa sumnjivo i pustili ga da prođe

Isplivali snimci: Kamion prošao kontrolu pre nego što se uputio na Krimski most - nekoliko minuta kasnije odjeknula eksplozija (VIDEO)
krim - Copyright Telegram_@rt_russian t.me

Danas je u ranim jutarnjim satima na Krimskom mostu eksplodirao kamion, a sada su se pojavili snimci na kojima se vidi kako kamion prolazi kontrolu tik pre nego što uđe na važnu saobraćajnicu-

Sudeći po snimcima koji se pojavljuju, službenici GIBDD-a su pregledali kamion, ali nisu videli ništa sumnjivo i pustili ga da prođe.

Na pojedinim snimcima kamion, koji je navodno dignut u vazduh na Krimskom mostu, prelazi preko punktove saobraćajne policije.

- Pogledali su u prikolicu automobila, ali nisu videli ništa sumnjivo. Nekoliko minuta kasnije, prema kamerama, kamion je eksplodirao u pokretu.

Da podsetimo, objekat za koji se veruje da je rezervoar za gorivo zapalio se na Krimskom mostu, ali plovni lukovi i vijadukti nisu pretrpeli oštećenja, rekao je pomoćnik lidera Krima Oleg Krjučkov.

Na fotografijama i snimcima sa društvenih mreža vidi se da je deo mosta srušen, a na delu mosta sa železničkom prugom besni požar.

Kako je saopštila pres služba Krimske železnice, zapalio se vagon cisterna u zadnjem delu teretnog voza dok je prelazio Krimski most.

- Cisterna za gorivo u zadnjem delu teretnog voza se zapalila, lokomotiva i nekoliko kola iza nje odvezeni su do železničke stanice u Kerču. Procedura za reagovanje u vanrednim situacijama je u toku. Uzroci incidenta se utvrđuju - navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike