Brutalno pretukao žene nakon što su ga odbile, pa dobio 24 godine zatvora: Snimak iz restorana uzbunio celu zemlju (VIDEO)

25.09.2022

13:02

0

Autor: N. Pavlović

Prvo je prišao jednoj ženi, a onda je nastao haos

Brutalno pretukao žene nakon što su ga odbile, pa dobio 24 godine zatvora: Snimak iz restorana uzbunio celu zemlju (VIDEO)
kina - Copyright Twitter/Inty时政

Vođa bande, koji je u restoranu u kineskom Tangšanu napao četiri žene nakon što su ga odbile, osuđen je na četiri godine zatvora.

Čen Jiži je početkom juna napao žene, a kada su počele da pružaju otpor, njegovi prijatelji su nasrnuli na njih flašama i stolicama. Udarali su ih i šutirali po glavama.

Nadzorne kamere su snimile da je Čen prvo prišao jednoj ženi i stavio joj ruku na leđa što joj se nije svidelo. Nakon toga je ponovo pokušao da je zagrli, ali ga je odgurnula, posle čega je on odgovorio udarcem u glavu.

Iako su dve žene završile na intenzivnoj nezi, a društvenim mrežama se proširile slike na kojima se vidi da su bile potpuno okrvavljene, sud je izrekao da su zadobile lakše telesne povrede.

Brutalni napad je pokrenuo buru u Kini i pokrenuo nacionalnu debatu o nasilju nad ženama.

Policija je utvrdila da je Čen vodio bandu koja je "uznemiravala građane" i da je počinio brojna krivična dela od 2012. godine.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike