Osuđena majka koja je mesecima perverznjaku prodavala šestogodišnju ćerku: Gurnula je u njegove ruke u zamenu za novac i patike

24.09.2022

15:12

0

Našli su se na sajtu za upoznavanje, a onda sklopili dogovor koji je devojčicu označio za ceo život

Osuđena majka koja je mesecima perverznjaku prodavala šestogodišnju ćerku: Gurnula je u njegove ruke u zamenu za novac i patike
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena u državi Vašington osuđena je na 23 godine zatvora zbog toga što je svoju šestogodišnju ćerku, u zamenu za patike i novac, prodavala perverznjaku kojeg je upoznala na internetu.

Kajli Rubi Flores, 31-godišnja stanovnica Spokena, nudila je seksualne usloge svoje ćerke muškarcu kojeg je upoznala na sajtu za upoznavanje "Plenty of Fish" i koji je obećao da će joj platiti novim Najki patikama, „malim količinama“ novca i mestom za boravak, rekli su federalni tužioci.

Flores i Trever Harder, koji je snimio sebe kako siluje devojčicu u svom stanu, izjasnili su se da su krivi, saopštila je kancelarija američkog tužioca za istočni okrug Vašingtona.

- Činjenice ovog slučaja predstavljaju neke od najtežih podataka o seksualnom zlostavljanjau deteta koji se mogu zamisliti - rekla je u sredu američka tužiteljka Vanesa Valdref nakon izricanja kazne.

- Današnja kazna je važna, ali je podjednako važno zapamtiti da će kazna izrečena Flores verovatno biti mnogo kraća od doživotnog uticaja na dete. Nijedna kazna ne može vratiti detetu nevinost, ali naša zajednica je sada sigurnija i jača - dodale je ona.

Par je, prema prvobitnoj optužnici, zlostavljao devojčicu od 2. februara do 26. jula prošle godine.

Profimedia
 

Dete je bilo u stanju da opiše zlostavljanje koje je pretrpela, pa je ispričala da je Harder postavio kameru u svom stanu u Čejniju u Vašingtonu kako bi snimio odnos sa devojčicom na svom kauču, rekli su tužioci.

Vlasti su kasnije, prema tužiocima, zaplenile video-snimak koji je nastao prošlog jula.

Tužioci prvobitno nisu mogli da utvrde u kakvoj su vezi devojčica i Flores, ali je nakon pregleda ustanovljeno da je ona njena ćerka.

- Zahvaljujući efikasnoj i kooperativnoj istrazi, ona danas nije ni nestala ni ubijena, ali nije jedino dete u opasnosti. Današnja presuda šalje jasnu poruku onima koji nastoje da seksualno zlostavljaju decu: pravda će vas stići - zaključila je Valdref.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike