Muškarac ubio 3 rođaka, pa se zabarikadirao u kuću i zapalio je, komšije otkrile: Poslednjih dana čuli su se vrisci i lomljava (VIDEO/FOTO)

24.09.2022

10:45

0

Haos je izbio u gradu Ouk Forist kada je osumnjičeni ubio trojicu članova svoje porodice ispred njihove kuće oko 6.30 ujutru

Muškarac ubio 3 rođaka, pa se zabarikadirao u kuću i zapalio je, komšije otkrile: Poslednjih dana čuli su se vrisci i lomljava (VIDEO/FOTO)
Ouk Forist - Copyright Printscreen Twitter/NewsJunkieBreak

Naoružani napadač pronađen je mrtav nakon što je ubio troje rođaka i zapalio porodičnu kuću u predgrađu Čikaga, prema izveštajima policije.

Haos je izbio u gradu Ouk Forist kada je osumnjičeni ubio trojicu članova svoje porodice ispred njihove kuće oko 6.30 ujutru, saopštila je policija.

Dve žrtve pronađene su na prilazu kuće, a treća se nalazila na putu ispred kuće, rekli su policajci. Njih troje su prebačeni u oblasnu bolnicu i proglašeni mrtvima.

 

 

Policija je saopštila da se osumnjičeni potom zabarikadirao u kuću. Jedna osoba, opisana kao „maloletnik“, pobegla je iz kuće i ubrzo nakon toga ona se zapalila.

Vatra je ugađena, a policija je ušla u kuću i pronašla osumnjičenog mrtvog unutra.

Kasnije u petak popodne kancelarija sudskog lekara okruga Kuk identifikovala je žrtve kao 22-godišnju Brijanu Rodrigez, 20-godišnjeg Emilija Rodrigeza, 43-godišnju Lupe Gomez i 44-godišnjeg Karlosa Gomeza, izvestio je VLS. Nejasno je ko je od njih bio napadač.

 

 

Nadzorna kamera komšije, čije je snimke pregledala policija, snimila je video pokolja.

Na snimku se, kako se navodi, vidi kako muškarac otvara vatru na tri osobe ispred svoje kuće, dok jedna beži.

 

 

Šokirane komšije izjavile su za VLS da je porodica živela u toj kući osam godina. Jedan komšija ih je opisao kao „normalnu porodicu“ koja se „suočavala sa nekim stvarima, pa je došlo do toga“.

Drugi komšija je rekao da se poslednjih nedelja čulo mnogo vrištanja i lomljave iz kuće.

- Samo smo sedeli ovde i u neverici gledali kako se sve odvija - rekao je komšija Džejk Bitner.

 

 

Srednja škola Oak Forist, koja je deo dana bila delimično zatvorena, otkazala je u petak svoju paradu jer se zajednica potresla zbog incidenta.

Jedan od preživelih članova incidenta je učenik škole, preneo je VLS. Dvojica ubijenih bili su učenici srednje škole, potvrdili su okružni zvaničnici.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike