Trudo pevao "Boemsku rapsodiju" uoči kraljičine sahrane, pa se našao na meti velikih kritika: Ovako ga je branio njegov tim (VIDEO)

20.09.2022

10:52

0

Čitava delegacija je više od dva sata pevala pesme

Trudo pevao "Boemsku rapsodiju" uoči kraljičine sahrane, pa se našao na meti velikih kritika: Ovako ga je branio njegov tim (VIDEO)
trudo - Copyright David Parry/Pool via AP

Kanadski premijer Džastin Trudo suočio se sa lavinom kritika zbog toga što se pojavio snimak na kome peva pesmu grupe Kvin "Boemska rapsodija" uoči sahrane britanske kraljice Elizabete, a iz njegove kancelarije su objasnili ovaj njegov postupak.

Trudo je snimljen u holu londonskog hotela, zajedno sa drugim članovima kanadske delegacije, kako uz pratnju klavira peva "Boemsku rapsodiju".

Mediji su kasnije potvrdili da je čitava delegacija više od dva sata uz klavir pevala pesme u holu hotela.

Nakon objavljivanja snimka usledila je lavina kritika na račun Trudoa.

Video snimak je podeljen na društvenim mrežama, a portparol premijera potvrdio da je originalan, iako nije poznato ko ga je snimio.

Portparol kanadskog premijera saopštio je da je okupljanje kanadske delegacije bilo u čast britanske kraljice.

- Nakon večere u subotu, premijer se pridružio malom skupu sa članovima kanadske delegacije, koji su se okupili da odaju počast njenom veličanstvu - naveo je portparol.

Reakcije su bile podeljene. Dok su jedni branili premijera i njegovu želju za zabavom, drugi smatraju da državnik ne treba tako da se ponaša.

- On je premijer na javnom mestu, uoči kraljičine sahrane. I ovako se ponaša? - poručio je Endru Kojn, kolumnista Glob end mejla.

- Ne mislim da je Trudoovo pevanje Boemske rapsodije nepoštovanje kraljice, ali znam dovoljno o karaokama da zaključim da je to bilo nepoštovanje prema Kvinu - šaljivo je napisao novinar Adam Fejbel.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike