O ovom susretu svi pričaju! Prva dama Ukrajine sastala se sa Kejt Midlton! (FOTO)

18.09.2022

18:58

0

Autor: 24sedam

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska srela se danas u Bakingemskoj palati sa Kejt Midlton dok je ranije primećena kako ulazi u Vestminster hol

O ovom susretu svi pričaju! Prva dama Ukrajine sastala se sa Kejt Midlton! (FOTO)
Tan2022-9-18_183643490_4 - Copyright Foto: Tanjug/AP/Kirsty O'Connor

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska srela se danas u Bakingemskoj palati sa Kejt Midlton dok je ranije primećena kako ulazi u Vestminster hol, gde se trenutno nalazi pokojni monarh kraljica Elizabeta II.

Bilo je to samo nekoliko minuta pre nego što je američki predsednik Džo Bajden takođe stigao da oda počast.

Fotografisana je sa ostalim pripadnicima ukrajinske delegancije, obučena u crno i sa zlatnim brošem na grudima. Izraz njenog lica bio je tmuran, a Olena je i pognula glavu u znak poštovanja.

Foto: Tanjug/AP/Kirsty O'Connor
 

 

Ona je otputovala u Veliku Britaniju nakon što je njen muž uzeo "tajm-aut" u organizovanju borbe svoje zemlje protiv Rusije kako bi potpisao knjigu saučešća kraljici, ističe britanski list.

Ambasadorka Velike Britanije u Kijevu Melinda Simons rekla je da je „duboko počašćena” predsednikovim gestom „s obzirom na sve ostalo što se dešava u Ukrajini u ovom trenutku”.

Fotografije Olene Zelenske iz Vestminster hola obilaze svet kao i fotografija sa susreta sa Kejt Midlton. Obe su nosile crnu odeću, bez ikakvih suvišnih detalja.

U Bakingemskoj palati večeras se organizuje prijem veka u čast kraljice, na kojem će biti 500 svetskih lidera i članovi brojnih kraljevskih porodica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike