Pljačkaš dobio moždani udar dok je bežao od policije! Srpkinja mozak operacije (VIDEO)

04.09.2022

08:26

0

Autor: J. S. J.

Iz kuće su odneli nakit vredan 700 evra

Pljačkaš dobio moždani udar dok je bežao od policije! Srpkinja mozak operacije (VIDEO)
lopov grcka mozdani udar - Copyright Printscreen/ ANT1 TV Greece

U grčkom letovalištu Nafpilio se juče odigrala prava drama jer je policija jurila lopove koji su opljačkali jednu porodicu.

Prema saznanjima iz istrage, Srpkinja (51) je, znajući da muškarac albanskog porekla ima novca, unajmila dvojicu Crnogoraca, starosti 32 i 38 godina, za pljačku tročlane albanske porodice. Prema pisanju grčkih medija, ona je i bila i mozak cele operacije. U prvi mah, mediji su preneli da se radi o grčkoj državljanki, ali je portal "Argolikeseidhseis.gr", kasno sinoć objavio da se radi o našoj državljanki.

Dvojica razbojnika, starosti 32 i 38 godina, državljani Crne Gore, stigli su automobilom kojim je upravljala njihova saučesnica do kuće koju su "pikirali".

Nakon što su izašli iz automobila, sačekali su na ulazu kuće da izađe 54-godišnjak iz Albanije, a zatim su uperili pištolj u njega i naterali ga da se vrati u kuću gde ga vezali, kao i njegovu suprugu i sina. 

Iz kuće su odneli nakit vredan 700 evra.

Pljačku su policiji prijavile komšije, ali ono što posebno intrigira u celom slučaju je da je jedan od pljačkaša dok su bežali od policije, doživeo moždani udar. 

Hitno je prebačen u obližnju bolnicu gde se lekari bore za njegov život. Drugih dvoje pljačkaša su privedeni.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike