Žene se udružile, pa pljačkale starije Beograđane: Nudile čišćenje i kuvanje, a iz stanova odnosile gomile para i vredan nakit!

31.08.2022

09:56

0

Pljačke vršili tako što su zvonili na vrata starijih Beograđana, nudili im razne usluge, zagovarali ih, pa pljačkali

Žene se udružile, pa pljačkale starije Beograđane: Nudile čišćenje i kuvanje, a iz stanova odnosile gomile para i vredan nakit!
profimedia-0639137667 - Copyright Profimedia

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje do 48 sati prema Š. R, Š. K, Š. T. i S. F. zbog sumnje da su, u saizvršilaštvu,izvršili krivično delo teška krađa.

Oni će sutra biti saslušani pred tužiocem.

Da podsetimo, inspektori kriminalističke policije u Beogradu u saradnji sa patrolama Interventne 192 uhapsili su tri žene i jednog muškarca zbog teških krađa na teritoriji glavnog grada.

Oni su, kako se saznaje, pljačke vršili tako što su zvonili na vrata starijih Beograđana pa im nudili razne usluge tipa čišćenja, kuvanja i slično. Dok su ih zagovarali iz stana su im krali novac i nakit.

Krađe su izvršavale tri žene, a muškarac ih je vozao do adresa i čekao da završe.

Sumnja se da su oni zvonili na vrata stanova oštećenih, odvlačili im pažnju, pa iz jednog stana ukrali 22.000 evra i 350.000 dinara, a iz drugog oko 50.000 dinara, 580 evra i zlatni nakit koji je pronađen i vraćen vlasniku.

Beogradska policija je, u poslednjih mesec dana, efikasnim radom rasvetlila sedam teških krađa i procesuirala 13 osumnjičenih za ta krivična dela.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike