Muškarac ženu i dvoje dece 17 godina držao zatočene u kući: "Kada smo ih videli, mislili smo da neće preživeti još nedelju dana" (VIDEO)

31.07.2022

10:53

0

Autor: N. Pavlović

Objekat u kome su boravili je prljav, sa veoma malo svetlosti

Muškarac ženu i dvoje dece 17 godina držao zatočene u kući: "Kada smo ih videli, mislili smo da neće preživeti još nedelju dana" (VIDEO)
rio-kuća - Copyright Profimedia

Jedan Brazilac je uhapšen kada se saznalo da je 17 godina svoju ženu i dvoje dece držao zatočene u kući.

Njih troje su bili zatvoreni i zlostavljani u straćari u Rio de Žaneiru u siromašnom delu grada, a godinama su patili od dehidratacije i neuhranjenosti.

Dvoje dece, starosti 19 i 22 godine, izgledali su kao da imaju 11 godina, prenele su vlasti. Kada su pronađeni, bili su vezani i gladni.

Profimedia
 

- Čim smo ih ugledali, pomislili smo da neće preživeti još nedelju dana - rekao je jedan lokalni meštanin.

Luis Antonio Santos Silva je uhapšen, a žena sa kojoj je bio u braku 23 godine policiji je ispričala šta im se sve događalo.

Kako je navela, ponekad bi danima bili bez hrane, a često ih je fizički i psihološki mučio.

Objekat u kome su boravili je prljav, sa veoma malo svetlosti.

Bilo im je zabranjeno da idu u školu ili na posao, a majka je pokušala više puta da pobegne, ali joj je pretio da će je ubiti ukoliko to učini.

- Pokušao sam da popričam sa majkom kada je došla hitna pomoć, ali je bila toliko slaba da nije ispustila ni zvuk - prethodno je rekao jedan komšija. 

Porodica je prebačena u bolnicu, a istraga treba da utvrdi zašto ranije nisu bili spaseni pogotovo jer je policija dojavu o njihovom stanju dobila još 2020. godine.

Luis je ovoga puta uhapšen, takođe zahvaljujući anonimnoj dojavi, a u svom kraju je bio poznat kao "Di džej" jer je puštao glasnu muziku čime je, navodno, prikrivao jauke svojih žrtava.

Komšije su, navodno, znale šta monstrum radi i tvrde da su više puta tražile pomoć od vlasti, ali da se ništa nije dogodilo. Pokušavali su sami da nahrane nesrećnu porodicu.

- Deca su bila zarobljena, vezana. U sredu sam doneo hleb, ali je žena rekla da je Luis to video i bacio ga - rekao je meštanin Sebastiao Gomeš da Silva.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike