Otkriveno ko je policajac koji je nonšalantno dezinfikovao ruke tokom masakra u osnovnoj školi (VIDEO)

19.07.2022

15:38

0

Autor: N. Pavlović

Gonzales je pre dve godine nagradu za hrabrost

Otkriveno ko je policajac koji je nonšalantno dezinfikovao ruke tokom masakra u osnovnoj školi (VIDEO)
ruke - Copyright Youtube/KVUE

Policajac koji je snimljen kako nonšalantno dezinfikuje ruke tokom stravičnog masakra u osnovnoj školi u Teksasu, identifikovan je kao šerifov zamenik Erik Gonzales.

Kada su objavljeni snimci nadzornih kamera iz hodnika škole "Rob" u Juvaldiju, gde je 24. maja tinejdžer Salvador Ramos ubio 19 dece i dve učiteljice, na meti besne javnosti se našao i Gonzales.

Policajac (30), koji je nosio zaštitni šlem i pancir, u jednom trenutku je prišao aparatu za dezinfikovanje ruku iako je ubica tada već neko vreme bio zatvoren u učionici gde je izvršio masakr.

Podsetimo, iako je na terenu bilo skoro 400 policajaca i pripadnika raznoraznih bezbednosnih agencija, nisu reagovali 77 minuta.

- Čekajte, da razjasnimo ovo. Policajci su bili unutra već posle pet minuta, a onda su stajali sat vremena, i postarali se da dezinfikuju ruke... dok se oko njih i dalje čula pucnjava, a deca su vrištala - rekla je blogerka Kejs Smit.

Ironično, kako prenosi Njujork post, Gonzales je u decembru 2020. godine nagrađen bronzanom zvezdom za pokazanu hrabrost na dužnosti kada je razmenio vatru sa jednim muškarcem tokom saobraćajne kontrole.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike