Tragedija u SAD: Policijski helikopter se vraćao sa spasilačke misije, pa sleteo u ponor!

17.07.2022

21:19

0

Četiri osobe poginule su pri padu letelice

Tragedija u SAD: Policijski helikopter se vraćao sa spasilačke misije, pa sleteo u ponor!
war-g14340f0a0_1280 - Copyright Pixabay

Četiri osobe su poginule u padu helikoptera kancelarije šerifa okruga Bernalilo koji se vraćao u Albukerki nakon što je pomogao vatrogascima u drugom gradu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, saopštile su danas lokalne vlasti.

Zvaničnici su naveli da su u helikopteru bila tri službenika šerifove kancelarije i jedan okružni vatrogasac kada se letelica srušila u blizini Las Vegasa u Novom Meksiku, oko 197 kilometara severoistočno od Albukerkija, prenosi AP.

 

 

Portparolka američke Federalne uprave za vazduhoplovstvo saopštila je da se helikopter Bell UH-1H srušio u subotu oko 22 sata po lokalnom vremenu.

Državna policija Novog Meksika danas je potvrdila da se nesreća dogodila i navela konačni broj poginulih, a vlasti još nisu identifikovale četvoro nastradalih ljudi, niti otkrile bilo kakve detalje o nesreći, navodi AP.

- Nije nam poznato da ima preživelih. U ovom trenutku istraga o ovom incidentu je u preliminarnoj fazi - saopštila je portparolka kancelarije šerifa Džejm Fuler, prenosi AP.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike