Turistkinja na Skijatosu htela da snima poletanje aviona, pa odletela pravo u more (VIDEO)

07.07.2022

17:36

0

Autor: N. Pavlović

Uprkos istaknutim znacima upozorenjima, turisti prilaze pisti

Turistkinja na Skijatosu htela da snima poletanje aviona, pa odletela pravo u more (VIDEO)
skijatos - Copyright Youtube/SKIATHOS LIFE

Iako grčko ostrvo Skijatos nudi mnoge lepote, brojni turisti žele da posmatraju i kako avioni poleću sa aerodroma, što je umalo jednoj Engleskinji došlo glave.

Kao što se može videti na snimku koji su objavili lokalni mediji, turistkinja (61) je želela da fotografiše poletanje aviona, ali su je izduvni gasovi oborili i bacili u more.

Ona je stajala samo nekoliko metara od zida i piste. Kao da to nije bilo dovoljno, kada je avion poletao, čak je podigla i ruke. Međutim, tada je samo odletela unazad ka moru.

Lekari lokalnog Doma zdravlja konstatovali su da je zadobila teške povrede glave, karlice i modrice na desnom ramenu i levom zglobu, a žena je čamcem odvezena u bolnicu u Volosu, najbližem gradu na kopnu.

To je druga slična nesreća u poslednjih nekoliko nedelja. U junu je 79-godišnji muškarac zadobio lakše povrede nakon mlazne eksplozije putničkog aviona.

Inače, Međunarodni aerodrom u Skijatosu Aleksandros Papadijamantis poznat je po niskim sletanjima i izuzetno je popularna destinacija za sve koji žele da posmatraju poletanje ili sletanje.

Uprkos istaknutim znacima upozorenjima, turisti prilaze pisti što je atrakcija kojoj se, izgleda, ne može stati na put.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike