Užas na letovanju u Egiptu: Dečak (6) preminuo od posledica trovanja, ocu se bore za život!

07.07.2022

13:29

0

Lekari su više od sat vremena pokušavali da reanimiraju dečaka, ali mu nije bilo spasa. Otac je u međuvremenu na intenzivnoj nezi sa "simptomima početka otkazivanja bubrega"

Užas na letovanju u Egiptu: Dečak (6) preminuo od posledica trovanja, ocu se bore za život!
sea-6003992_1920 - Copyright Pixabay

Šestogodišnji dečak je umro dok se njegov otac bori za život u navodnom slučaju trovanja hranom u letovalištu u Egiptu.

Antonio Mirabile (46) bio je na odmoru sa svojom trudnom suprugom Rozalijom Manosperti i njihovim sinom u letovalištu Šarm-El-Šeik u Egiptu na Crvenom moru, kada su se on i njegov šestogodišnji sin razboleli.

Žena je takođe imala blage simptome, ali je u stabilnom stanju, međutim, dečaku nije bilo spasa. 

- Stalno su povraćali. Otišli ​​su 26. juna i morali su da ostanu u Egiptu dve nedelje. Planirali su taj odmor mesecima - rekao je Rozalin brat Roberto Manosperti, prenosi "Mirror".

Dodao je da postoji teorija da je na neki način uneo vodu iz bazena i da je to razlog razboljevanju.

Dobili su lekove za to, ali im se zdravlje nije poboljšalo. Simptomi su nastavili da se pogoršavaju i porodica je bila primorana da pozove Hitnu pomoć u subotu.

Lekari su više od sat vremena pokušavali da reanimiraju dečaka, ali mu nije bilo spasa. Otac je u međuvremenu na intenzivnoj nezi sa "simptomima početka otkazivanja bubrega".

- Nemamo definitivne informacije o uslovima mog zeta. Obdukcija dečaka je već obavljena, ali još uvek nema jasnoće o uzroku smrti - dodao je Roberto.

Odmaralište je bilo svedok više tragedija u poslednjih nekoliko nedelja. Nedavno su dve žene ubijene u napadima ajkula u popularnom egipatskom letovalištu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike