Poslednje reči uputila suprugu, ali nije održala obećanje: Austrijanka nije preživela napad ajkule u Hurgadi (VIDEO)

05.07.2022

11:31

0

Austrijanka je umrla u petak nakon što joj je ajkula odgrizla ruku i nogu u blizini popularnog letovališta Hurgada

Poslednje reči uputila suprugu, ali nije održala obećanje: Austrijanka nije preživela napad ajkule u Hurgadi (VIDEO)
FOTO FACEBOOKDIE GRÜNEN KRAMSACH SCREENSHOT

Žrtva napada ajkule kod egipatskog letovališta Hurgada navodno je rekla svom suprugu "da će se vratiti za trenutak", pre nego što je nestala u čeljustima nemani.

Austrijanka, koja je umrla u petak nakon što joj je ajkula odgrizla ruku i nogu u blizini popularnog letovališta Hurgada, identifikovana je kao šezdesetosmogodišnja Elizabet Sauer.

Kako prenosi Mirror, ona je viđena kako hoda u plićaku u blizini plaže nakon što je navodno rekla svom partneru, Austrijancu egipatskog porekla, da će se "vratiti za trenutak".

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, a koji je navodno zabeležio napad, čini se da Elizabet pokušava da ispliva na obalu dok posmatrači bacaju na nju plutajući uređaj sa mola.

Žrtva je odvedena u privatnu bolnicu odmah nakon napada, ali je preminula od naglog pada krvnog pritiska usled povreda i gubitka krvi, navodi izvor u Upravi za zdravstvo Crvenog mora.

Neki izveštaji kažu da je Austrijanka bila turista koja je sa mužem bila na odmoru u Egiptu i da je trebalo da se vrate kući u nedelju, dok drugi izveštaji sugerišu da je živela u Egiptu poslednjih pet godina sa svojim suprugom Egipćaninom.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu, saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska naše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Da podsetimo, u nedelju je došlo do drugog napada ajkule u blizini istog letovališta, a žrtva je žena iz Rumunije.

Bonus video

Facebook/Grčka info

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti