Misterija stravične tragedije u Minesoti: Pratili telefon, pronašli prazan džip i dečije cipele, a onda četiri tela u jezeru (FOTO/VIDEO)

03.07.2022

06:30

0

Autor: A. B.

Ukupno četiri tela, jedne odrasle osobe i troje dece (dva dečaka i jedna devojčica), izvučena su iz jezera tokom dvodnevne potrage

Misterija stravične tragedije u Minesoti: Pratili telefon, pronašli prazan džip i dečije cipele, a onda četiri tela u jezeru (FOTO/VIDEO)
Collage Maker-03-Jul-2022-08.38-AM - Copyright Alex Kormann/Star Tribune via AP / Printscreen / Fox9 Mineapollis

Vlasti u Minesoti izvukle su tela troje male dece i njihovu majku iz jezera, nazvavši incident "mogućim trostrukim ubistvom-samoubistvom" povezanim sa čovekom koji je pronađen mrtav u petak u kamp-prikolici u gradu Mejlpvud.

Kancelarija šerifa okruga Remzi saopštila je da je incident počeo u petak, kada su vlasti pozvane na mesto mogućeg samoubistva u kom je učestvovao muškarac, ispostavivši se da je u pitanju otac dece.

Dok su istraživali očigledno samoubistvo, vlasti su takođe počele da traže odraslu ženu i troje male dece, rekao je podšerif Majk Martin.

Vlasti su pratile telefon majke, što ih je dovelo do regionalnog parka "Vednej-Saker Lejk", gde su pronašli samo vozilo i dečije cipele.

Odmah je pokrenuta operacija potrage i spasavanja, a šerifovi zamenici izvukli su prvo dete iz vode u petak uveče. 

U subotu ujutru izvučeno je još dvoje dece i majka iz jezera - jedno je pronađeno nešto posle ponoći, majka je pronađena u 10 sati, a poslednje dete je izvučeno u 11 sati.

- Veruje se da su deca stara od pet do šest godina - saopštila je šerifova kancelarija.

Šerifova kancelarija nije identifikovala decu i dvoje odraslih i saopštila je da uzroke smrti istražuje lekarski sud okruga Remzi.

Što se tiče muškarca  koji je pronađen mrtav u petak, o njemu nadležni ne mogu ni da govore pošto je to u jurisdikciji posebne policijske uprave.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike