O Sidni Din bruji ceo svet! Udala se za oca svog bivšeg dečka - To je najbolji seks koji sam imala (FOTO)

02.07.2022

23:55

0

Autor: 24sedam

Pola je upoznala kada je Sidni bila učenica šestog razreda, tada je imala 11 godina, dok je izlazila sa njegovim sinom, a „golopčići“ su stupili u vezu nakon što je ona napunila 16 godina

O Sidni Din bruji ceo svet! Udala se za oca svog bivšeg dečka - To je najbolji seks koji sam imala (FOTO)
Foto:Printskrin/Fejsbuk

Brojni svetski mediji sada prenose priču o 27-godišnjoj Sidni Din iz Ohaja koja se udala za oca svog bivšeg dečka.

Pola je upoznala kada je Sidni bila učenica šestog razreda, tada je imala 11 godina, dok je izlazila sa njegovim sinom, a „golopčići“ su stupili u vezu nakon što je ona napunila 16 godina, što je još uvek zakonski minimum u Ohaju za vezu sa maloletnikom.

Inače, Pol je 24 godine stariji od Sidni, radi kao kamiondžija, a ona ga je upravo nahvalila kao savršenog muža u intervjuu za "Jam Press".

- On je najbolji muž kojeg sam mogla da poželim, divno se ophodi prema meni - rekla je srećno zaljubljena devojka, istakavši Pola kao fenomenalnog ljubavnika.

- To mi je najbolji seks u životu - pohvalila se Sidni, ali je nekoliko rečenica kasnije priznala da je Pol zapravo jedini muškarac sa kojim je imala takvu fizičku vezu.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Naravno, njihova veza je pretrpela mnoge uspone i padove, a jedna od najvećih poteškoća bila je ubeđivanje porodica da rade pravu stvar. Par se venčao 2016. godine, a Sidni je priznala da je zbog kritika izgubila mnogo prijatelja, ali i rekla da je njena majka na kraju prihvatila vezu, iako joj je trebalo oko godinu dana da se prilagodi.

Zanimljivo, slično je reagovao i Polov sin, koji danas podržava tu ljubav uprkos tome što u početku nije imao najsrećniju reakciju.

- Godinama se nije slagao sa našom odlukom da započnemo vezu, ali sve se promenilo na bolje. Zapravo, danas dolazi sa devojkom i njihovo troje dece da se družimo i zajedno roštiljamo. Volela bih da ljudi shvate kako parovi mogu istinski da se vole uprkos velikoj razlici u godinama. Mnogo je negativnih pretpostavki, skepticizma, sumnji, predrasuda... ali to ne znači da parovi poput nas nisu zajedno iz pravih razloga - zaključila je Sidni.

Nakon raskida sa Polovim sinom, Sidni je nastavila da dolazi u Dinovu kuću, često je provodila vreme sa tadašnjim bivšim dečkom, međutim, nakon što je on pronašao novu devojku, Sidni je počela da se sve više poverava i priča sa Polom. Rečenicu po rečenicu rodila se romansa između njih.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi