Potresna objava voditeljke koja je na samrti! Otac joj češlja kosu, ona neprepoznatljiva: Više ni to ne mogu da uradim (FOTO)

20.06.2022

15:10

0

Autor: Marija Mitić

Debora Džejms odustala je od lečenja kancera creva koji je u četvrtom stadijumu

Potresna objava voditeljke koja je na samrti! Otac joj češlja kosu, ona neprepoznatljiva: Više ni to ne mogu da uradim (FOTO)
bbc - Copyright Instagram printscreen/bowelbabe

Voditeljka BBC-ja Debora Džejms (40) koja boluje od kancera creva koji je u 4. stadijumu, nedavno je obavestila javnost da je prekinula lečenje te da će poslednje dane života provesti kod kuće, sa porodicom. Njena potresna objava rastužila je mnoge, a danas stiže još jedna takva.

Naime, ona je juče, na Dan očeva, na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju sa ocem, koji joj češlja kosu, jer ona više ni to ne može da uradi.

- Srećan Dan očeva! Da, moj tata mi češlja kosu jer više nemam snage da ovo radim sama - napisala je voditeljka koja na ovoj fotografiji izgleda potpuno slomljeno i neprepoznatljivo.

Instagram printscreen/bowelbabe
Debora Džejms

Podsetimo, Debora Džejms saznala je pre pet godina da boluje od kancera creva, koji je sada u četvrtom, poslednjem stadijumu. Za razliku od većine, ona je otvoreno i javno govorila o svojoj bolesti. U jednoj od svojih poslednjih objava rekla je kako joj najteže pada što neće moći da isprati odrastanje svoje dvoje djece.

- Preteško je razmišljati o ideji da decu neću gledati u ulozi roditelja - ranije je kazala Debora, čija hrabrost svetsku javnost ostavlja bez reči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike