Erdogan se prišunjao Džonsonu iza leđa, Britanac nije znao šta ga snašlo: Bajden morao posle da smiruje situaciju (VIDEO)

01.07.2022

10:13

0

Autor: N. Pavlović

Turski lider voli da se našali na račun Borisa Džonsona

Erdogan se prišunjao Džonsonu iza leđa, Britanac nije znao šta ga snašlo: Bajden morao posle da smiruje situaciju (VIDEO)
erdogan-džonson - Copyright AP Photo/Bernat Armangue

Na nedavno održanom samitu NATO u Madridu, kamere su zabeležile i brojne zanimljive trenutke, a scena kada turski predsednik pozdravlja britanskog premijera je nasmejala mnoge na društvenim mrežama.

Kao što se može videti, Boris Džonson je mirno sedeo za stolom, kada mu je iza leđa prišao, u stilu horor filmova, Redžep Tajip Erdogan i stavio mu ruku na leđa.

Džonson je brzo skočio kako bi se pozdravio sa kolegom, a na Tviteru je bilo komentara kako "Erdogan tako bira svoju sledeću žrtvu".

To nije bio jedini put da se Erdogan obrušio na britanskog premijera. Kada se našalio na njegov račun, reagovao je američki predsednik Džo Bajden koji je poručio: "To je šala, smiri se, Borise".

Podsetimo, Erdogan je, nakon nekoliko nedelja spora, podržao ulazak Švedske i Finske u NATO, pa je Alijansa skandinavskim zemljama i zvanično poslala poziv za članstvo.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike