24SEDAM KRALJEVO Roma Company pomogla sređivanje ŠOSO „Ivo Lola Ribar“

24.06.2022

06:35

0

Autor: 24sedam

Zahvaljujući Roma Company i donaciji građevinskog materijala, kompletno su okrečene i osvežene prostorije u kojima deca i zaposleni provode značajan deo svog vremena

24SEDAM KRALJEVO Roma Company pomogla sređivanje ŠOSO „Ivo Lola Ribar“
Screenshot 2022-06-24 113317 - Copyright Grad Kraljevo

U godini kada obeležava svoj jubilej – 30 godina od osnivanja, Roma Company je donirala građevinski materijal iz svog prodajnog asortimana – za uređivanje i adapataciju prostorija Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Ivo Lola Ribar“ u našem gradu, kao i klima-uređaje za kompletnu klimatizaciju prostorija kako bi se deci i osoblju omogućio prijatiniji boravak u školi.

„Roma Company je ove godine, donacijom našoj školi, dala svetao primer inkluzivne osvešćenosti i brige za najugroženije i najosetljivije članove naše zajednice – decu sa smetnjama u razvoju. Zahvaljujući ovoj donaciji, unapređeni su uslovi u kojima deca provode vreme posvećeno vaspitno-obrazovnom procesu. U ime svih zaposlenih i u svoje ime, zahvaljujem Roma Company i želim mnogo uspeha u budućem radu“, izjavila je Biljana Mandić Dimitrijević, direktorka ŠOSO „Ivo Lola Ribar“, koju pohađa 98 učenika.

Zahvaljujući Roma Company i donaciji građevinskog materijala, kompletno su okrečene i osvežene prostorije u kojima deca i zaposleni provode značajan deo svog vremena. Uz nesebičnu podršku i pomoć učenika starijih razreda i osoblja škole, uređeno je i školsko dvorište kako bi boravak napolju svima bio prijatniji i ugodniji.

„U godini kada Roma Company obeležava jubilej – 30 godina rada, želeli smo da pružimo pomoć svim lokalnim zajednicama u kojim poslujemo. Time smo se i vodili kada smo odlučili da donaciju usmerimo ka ŠOSO „Ivo Lola Ribar“. Izdojeno je 600.000 dinara za nabavku klima-uređaja i materijala za uređenje i adaptaciju prostorija i dvorišta škole. U okviru niza aktivacija koje sprovodimo povodom jubileja, na određenoj deonici u Kraljevu zasadili smo simboličnih 30 stabala kao poruku čvrste i snažne veze sa lokalnom zajednicom u kojoj poslujemo dugi niz godina“, izjavio je Jovica Voštinić, rukovodilac Distributivnog centra Roma Company u Kraljevu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike