Masovno uništavanje dvotočkaša: Buldožer samleo opasna vozila u Njujorku - "Nisu dozvoljena na našim ulicama!" (VIDEO)

22.06.2022

20:33

0

Njujorška policija do sada ove godine sklonila oko 900 motocikala i terenskih vozila sa ulica Velike jabuke - što je 88 odsto više nego prošle godine

Masovno uništavanje dvotočkaša: Buldožer samleo opasna vozila u Njujorku - "Nisu dozvoljena na našim ulicama!" (VIDEO)
3 - Copyright Printscreen / Youtube / FOX 5 New York

Gradski zvaničnici Njujorka su u utorak smrskali skoro 100 motocikala, a gradonačelnik Erik Adams je rekao da je odlučan da iskoreni preteća vozila sa lokalnih ulica.

Dvotočkaši su smrskani pod buldožerom, pošto je Adams obećao da će nastaviti rat Gradske kuće protiv "neovlašćenih mašina za rekreaciju".

Ovakva vozila u gradu nisu dozvoljena na ulici.

- Njujorška policija je čula poziv građana i uradila je veliki zadatak da se otarase ovih glasnih, zastrašujućih i opasnih i ilegalnih motocikala i terenskih vozila koja se nalaze na našim ulicama. I neću odustati od svog obećanja i obaveza da oslobodim naše ulice ovih vozila i učinim sve naše opštine mestom gde ljudi mogu da se kreću.

Adams je rekao da je njujorška policija do sada ove godine sklonila oko 900 motocikala i terenskih vozila sa ulica Velike jabuke - što je 88 odsto više nego prošle godine.

Adams je rekao da vozila nisu preprodata kako bi se osiguralo da se neće vratiti u grad i izazvati još više pustošenja na ulicama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike