Trampov sin ismejao Bajdena i Zelenskog: Objavio montažu - predsednik SAD obasipa ukrajinskog lidera dolarima dok ovaj igra oko šipke (FOTO)

14.05.2022

07:08

0

Kiša novca pada na Ukrajinu... dok Amerikanci pate, imamo nestašicu hrane za bebe - napisao je Tramp Mlađi

Trampov sin ismejao Bajdena i Zelenskog: Objavio montažu - predsednik SAD obasipa ukrajinskog lidera dolarima dok ovaj igra oko šipke (FOTO)
ilustracija - Copyright ilustracija:AP photo

Donald Tramp Mlađi, sin bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, postavio je na Instagramu fotografiju kojom je ismejao predsednika SAD Džozefa Bajdena i predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog zbog ogromne novčane pomoći koja je planirana za Ukrajinu.

Da podsetimo, Bajden je zatražio od Kongresa da izdvoji 33 milijarde za podršku Kijevu, ali je taj iznos naknadno povećan na 40 milijardi.

- Četrdeset milijardi dolara! Kiša novca pada na Ukrajinu... dok Amerikanci pate, imamo nestašicu hrane za bebe. Bravo momci. Najmanje sedam dolara će otići za pomoć Ukrajincima. Ostalo ide za potrebe velikog rata i korumpiranih političara - napisao je Donald Tramp Mlađi.

Sin bivšeg šefa SAD na svoju objavu je dodao foto-montažu na kojoj je prikazano kako Vladimir Zelenski pleše u ženskom donjem rublju oko šipke postavljene na stolu, a Bajden stoji pored i obasipa ga novčanicama američkih dolara.

Sjedinjene Države i njihovi saveznici iz NATO-a nastavljaju da upumpavaju oružje u Ukrajinu, a predsednik Bajden je potpisao je zakon "lend-liz" koji pojednostavljuje pružanje vojne pomoći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike