Njen osmeh je videla cela planeta: Preminula takmičarka (16) poznatog američkog rijalitija

03.05.2022

18:42

0

Izraz lica koji je devojčica tada napravila postao je deljen i putem gif-ova

Njen osmeh je videla cela planeta: Preminula takmičarka (16) poznatog američkog rijalitija
Hvataj - Copyright Slika ekrana/TV/TLC

Kailia Posei, 16-godišnja učesnica takmičenja koja se pojavila u emisiji "Toddlers & Tiaras" na TLC-u kada je imala pet godina, umrla je, objavila je njena majka na Fejsbuku.

- Nemam reči ni misli. Prelepa devojčica je otišla. Molim vas dajte nam privatnost dok oplakujemo gubitak Kailije. Moja beba zauvek - objavila je Marsi Pozi Gaterman u utorak, podelivši fotografiju svoje ćerke u haljina. Njen uzrok smrti još uvek nije poznat.

 

 


Preminula devojka se pojavila u emisiji "Toddlers & Tiaras", koja je dala pogled iza scene na svet dečijih takmičenja, najmanje dva puta. U epizodi emisije iz 2016., Kailijina mama je rekla da je počela da učestvuje na takmičenjima kada je imala tri godine. 

 

 


Tokom jedne epizode ​​emisije iz 2012. godine, Kailia, tada pet godina, napravila je nasmejano lice koje je postalo viralan kao mim, čineći njeno lice prepoznatljivim čak i van sveta „Male dece i tijara“.

Izraz lica koji je devojčica tada napravila postao je deljen i putem gif-ova.

 

 


Posei se nedavno takmičila na izboru za Miss Teen Vashington. Njena biografija na veb stranici takmičenja kaže da je pohađala srednju školu Linden i da je želela da studira avijaciju na koledžu da postane komercijalni pilot.

Tinejdžerka je bila aktivna na Instagramu i njene nedavne objave sada su preplavljene porukama prijatelja i pristalica, oplakujući njen gubitak.

Njena mama i očuh su joj takođe objavili nekoliko podsećanja na Fejsbuku od njene smrti, uključujući njenu fotografiju uređenu da izgleda kao anđeo.

U subotu, njen očuh, Stiven Gaterman, objavio je da je to bilo njeno matursko veče.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike