Pojavila se Alina Kabajeva! Putinova ljubavnica stala uz Rusiju i poručila: Godinama smo gledali genocid u Donbasu (VIDEO)

29.04.2022

14:47

0

Autor: 24sedam

Bivša gimnastičarka i navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, posle dugog vremena dala izjavu za medije koji već mesecima pokušavaju da otkriju detalje o njenom životu

Pojavila se Alina Kabajeva! Putinova ljubavnica stala uz Rusiju i poručila: Godinama smo gledali genocid u Donbasu (VIDEO)
1715451_alina-kabaeva_ls - Copyright Alina Kabajeva/Foto: Printskrin/Jutjub

"Svaka porodica ima neku ratnu priču, na takvom području živimo. Mnogim ruskim sportistima je zabranjeno da se takmiče u svetu, što je nepravda. Mi smo godinama gledali kako se vrši genocid u Donbasu, zbog toga je Rusija morala da reaguje".

Ovo je Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, rekla na otvaranju festivala koji nosi naziv „Alina“ u njenu čast i posle dugog vremena dala izjavu za medije koji već mesecima pokušavaju da otkriju detalje o njenom životu.

Iako je većina svetskih medija prenela da se Kabajeva nalazi u Švajcarskoj, zajedno sa svojom decom, ona se pre nekoliko dana pojavila u Moskvi. Kabajeva je tom prilikom stajala ispred zida na kom se nalaze slova "Z"  i tako otvoreno stala u red onih koji podržavaju vojnu intervenciju u Ukrajini.

Inače, Kabajeva (38) je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Atini 2004. i niz medalja na Svetskom i Evropskom prvenstvu. Odlikovana je nekoliko puta značajnim ruskim priznanjima.

Nakon penzionisanja, Kabajeva je započela političku karijeru, a u aprilu 2008. u jednom od ruskih medija je objavljeno da se Vladimir Putin tajno razveo od svoje žene i venčao sa 31 godinom mlađom gimnastičarkom. Takođe, poslednjih godina objavljeno je da Putin i Kabajeva imaju troje dece, ali i taj podatak ostao je na nivou "rekla-kazala".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike