Majka iz pakla! Tri devojčice umrle za tri godine, a verovalo se da su bolesne! Stravična istina isplivala na površinu (FOTO/VIDEO)

31.03.2022

10:42

0

Majka Roula Pispirigou (33) je sinoć privedena u policiju u Atini gde joj je određeno zadržavanje

Majka iz pakla! Tri devojčice umrle za tri godine, a verovalo se da su bolesne! Stravična istina isplivala na površinu (FOTO/VIDEO)
deca - Copyright printscreen/https://www.keeptalkinggreece.com/

Smrt Malene, Iris i Džordžine, koje su bile stare tri i po, šest meseci i devet godina potresla je Grčku. Deca su umrla u roku od tri godine, jedna za drugom. Isprva se verovalo zbog bolesti, međutim, sinoć je strašna istina isplivala na površinu. 

Majka Roula Pispirigou (33)  je sinoć privedena u policiju u Atini gde joj je određeno zadržavanje.

Sumnjiči se za ubistvo svoje devetogodišnje ćerke Džordžine koja je umrla krajem januara, dok je devojčica bila hospitalizovana u grčkoj prestonici. Devojčica je bila treće dete u porodici koje je umrlo u periodu od 2019. do 2022. godine. Prva devojčica koja je umrla bila je Malena, stara 3,5 godina, i šestomesečna Iris 2021. godine.

Policijska istraga je pokrenuta 11. februara nakon medicinski neobjašnjive smrt troje dece.

printscreen/https://www.keeptalkinggreece.com/
 

 

Detaljnim forenzičkim pregledom, uključujući histološku i toksikološku analizu, otkrivena je supstanca ketamin u telu Džoržine. U toku istrage su ispitani i lekari i medicinske sestare i zaključeno je da joj niko od njih nije davapo ketamin, koju inače veterinari koriste za smirenje mačaka.

Majka, koja je inače imala svojevremeno obuku za medicinsku sestru, bila je jedina osoba u bolničkoj sobi devojčice 24 sata..

-Dete je mučeno, imalo je strašnu mučnu smrt od ruke same majke, jer ketamin izaziva grčeve i izaziva smrt od 5 do 15 minuta maksimalno - saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon sahrane  Rula se potresnim rečima oprostila od ćerke na svom Fejsbuk profilu: "Rodila sam te, dala sam ti život!! Ali ja sam ljuta na tebe jer si ostavila moje ruke prazne! Bila si mi podrška, razlog zašto sam se smejala, razlog što sam dobila snagu da nastavim! Bila si borac do poslednjeg trenutka, smejala si se, gledala si nas bez mogućnosti da progovorimo i oči su nam govorile da nastavimo, tu sam, borim se! Srećan put mala moja! Za mene nisi otišala i nikada nećeš otići !!! Volim vas sve tri Georgino", stajalo je u opisu potresne poruke.

 Što se tiče okolnosti pod kojima su preminule ostale dve devojčice, to će biti naknadno utvrđeno. Istragom je obuhvaćeno još nekoliko ljudi bliskih Ruli, za koje postoji sumnja da su pomagali prilikom trovanja.

Istragom grčke policije, pored devojčica, obuhaćena je i smrt kućepaziteljke koja je živela sa osumnjičenom i decom u istoj kući. Kako se navodi, ona je preminula od raka, ali se pod svetlom novih dokaza u slučaju smrti male Georgine, ispituje da li je i nesrećna žena žrtva Pispirigove.

Ispred kuće u kojoj je živela uhapšena od juče se nalazi veliki broj ljudi, koji su pored toga što su Ruslui nazivali ubicom, čedomorkom, monstrumom i psihopatom, uzvikivali pogrdne parole i ostavljali grafite na fasadi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike