"Paklena ideološka mobilizacija na pomolu, oni hoće da se bore još nekoliko godina!"

27.03.2022

23:10

0

Deripaska je rekao da je mislio da je sukob u Ukrajini "ludilo" i da bi se pre tri nedelje mogao zaustaviti razgovorima

"Paklena ideološka mobilizacija na pomolu, oni hoće da se bore još nekoliko godina!"
AP Photo/Thibault Camus

Ruski milijarder Oleg Deripaska izjavio je da govor predsednika SAD Džozefa Bajdena u Varšavi ukazuje na to da je u toku neka vrsta "paklene ideološke mobilizacije" koja bi mogla da dovede do toga da sukob u Ukrajini traje mnogo duže.

Deripaska je rekao da je mislio da je sukob u Ukrajini "ludilo" i da bi se pre tri nedelje mogao zaustaviti razgovorima, preneo je Rojters.

- Ali sada je u toku neka vrsta paklene ideološke mobilizacije sa svih strana - rekao je on i dodao da se ovi ljudi spremaju da se bore još nekoliko godina.

Zaharova: "Đavolski plan" Amerike 

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je američku vojno-biološku aktivnost u Ukrajini "đavolskim planom" i koristeći otvorene izvore, napravila hronološki spisak aktivnosti SAD u Ukrajini u vojno-biološkom pravcu.

Otvoreni izvori, kao i dokumenti koji su procurili na internet (uključujući i "Vikiliks“) daju približnu predstavu o stepenu uključenosti američkih političkih elita u vojno-biološku aktivnost u Ukrajini, napisala je portparolka na Telegram-kanalu, stavivši za naslov objave – "BioBajden".

- Previše je praznina u ovom zaista đavolskom planu koje tek treba popuniti - ocenila je Zaharova.

BONUS VIDEO:

TANJUG

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti