Misterija tela u zamrzivaču: Renovirali pab, pa pronašli leš - sumnja se da je u pitanju muškarac koji je nestao pre 10 godina (FOTO)

21.03.2022

18:57

0

Roj Bigs je nestao kada je imao 67 godina

Misterija tela u zamrzivaču: Renovirali pab, pa pronašli leš - sumnja se da je u pitanju muškarac koji je nestao pre 10 godina (FOTO)
roj zamrzivac - Copyright Profimedia/Google map/Metropoliten police

Tim građevinskih radnika koji je renovirao pab u Londonu ostao je užasnut nakon što je pronašao leš muškarca u zamrzivaču.

Roj Bigs je nestao kada je imao 67 godina. Kako se sumnja, njegovi ostaci su pronađeni u zamrzivaču, a to bi značilo da je telo tamo punih 10 godina.

Policija sada apeluje na sve koji su poznavali Roja, koji je nestao 1. februara 2012. iz Njuhema, u istočnom Londonu, da se jave, piše Mirror.

Profimedia/Google map/Metropoliten police
 

 

Vlasti su objavile sliku i rekle da obdukcija nije dala konačne rezultate, ali da je identifikovan na osnovu stomatološke dokumentacije.

- Smatramo da je Rojevo telo možda bilo u zamrzivaču već nekoliko godina. Razgovor sa ljudima koji su ga poznavali pomoći će nam da utvrdimo ne samo njegov način života i navike, već i kada je poslednji put viđen. Ako ste poznavali Roja, molimo vas da nam se javite, njegov datum rođenja je bio 8. septembar 1944, verujemo da je imao oko 70 godina kada je umro - stoji u saopštenju.

Metropolitan Police
 

 

- Nije važno što je prošlo mnogo vremena otkako ga niste videli, ili ako ste ga poznavali samo nakratko, bilo koja informacija može biti od stvarnog značaja za naša istraživanja - rekla je glavni inspektor Keli Alen iz Specijalne komande za kriminal.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike