Potvrđene tvrdnje Kremlja: Kod Marijupolja otkrivene laboratorije za proizvodnju narkotika za ukrajinske naciste (VIDEO)

05.03.2022

15:15

0

Ukrajinski radikali su pravili bombe koje su skrivali u običnim predmetima, uključujući igračke

Potvrđene tvrdnje Kremlja: Kod Marijupolja otkrivene laboratorije za proizvodnju narkotika za ukrajinske naciste (VIDEO)
profimedia-0334046761 - Copyright Profimedia

Snage DNR otkrile su blizini Marijupolja laboratorije za proizvodnju narkotika za ukrajinske naciste, javlja ruski mediji sa lica mesta.

 
Takođe, javljaju da je turska zastava pronađena kod Marijupolja u radionici za proizvodnju bombi za dronove ukrajinskih nacionalista.

Ukrajinski radikali su pravili bombe koje su skrivali u običnim predmetima, uključujući igračke, nekoliko primera je pokazao predstavnik snaga DNR.

 

 

Deseti dan oslobodilačke vojne operacije Rusije u Ukrajini. Nastavlja se blokada rada i cenzura ruskih medija.

Nakon što je Kijev intenzivirao ofanzivu na DNR i LNR, Rusija je, na zahtev republika, priznala njihovu nezavisnost i ratifikovala sporazume o prijateljstvu i saradnji. 

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio početak vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. On je u obraćanju sugrađanima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“, pošto su se republike Donbasa obratile Moskvi za pomoć.

U Donjecku su raspoređene ruske vojne trupe, a Ukrajina je uvela vanredno stanje i regrutuje vojne rezerviste.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike